A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715742580.711.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concertul de muzica folclorica programat pentru maine in Piata Unirii a fost anulat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-01-2014, ora 20:21

Concertul de muzica folclorica programat pentru maine in Piata Unirii a fost anulat

Articol de Alexandra Stefanescu

Conducerea Primariei Municipiului Iasi anunta schimbarea programului manifestarilor dedicate zilei de 24 ianuarie 2014. In urma tragediei care a avut loc luni, 20 ianuarie, municipalitatea ieseana transmite sincere condoleante familiilor indoliate.

In acest context, am decis anularea concertului de muzica folclorica programat in Piata Unirii. Ziua de 24 ianuarie ramane o sarbatoare de suflet a iesenilor si a tuturor romanilor, dar nu putem ignora drama care a zguduit intreaga tara”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Primaria Municipiului Iasi ii asteapta pe ieseni in Piata Unirii, pentru a celebra Mica Unire, restul programului, exceptand concertul, ramanand valabil.

Ii rog pe ieseni sa inteleaga faptul ca, in acest an, pe 24 ianuarie celebram atat momentul 1859, dar ii omagiem si pe cei care s-au sacrificat pentru binele semenilor. De aceea, facem un apel catre toti participantii la manifestarile din Piata Unirii sa aiba un comportament adecvat unor asemenea situatii deosebite. Ii asteptam pe ieseni la toate celelalte momente anuntate in programul oficial”, a spus primarul Gheorghe Nichita.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii