A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713556836.0221.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concerte de colinde, in fiecare zi, la Palas Mall
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-12-2015, ora 09:57

Concerte de colinde, in fiecare zi, la Palas Mall

Articol de Madalina Irimia
Marti, 15 decembrie, de la ora 19.00, pe scena din Atriumul Palas Mall vor urca cei mai talentati studenti. Sub indrumarea dirijorului Bogdan Chirosca, tineri de la Facultatea de Arte, din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” Iasi, vor interpreta cantece de Craciun.

Miercuri este o noua zi in care vor rasuna cantecele de iarna, la Palas Mall. De aceasta data, micii cursanti de la Clubul Artelor vor fi cei care ii vor colinda pe clienti. Recitalul vocal instrumental incepe de la ora 16.00, incluzand melodii de Craciun indragite. Cei mici vor sa demonstreze publicului calitatile lor vocale, dar si talentul de a canta la pian, chitara sau vioara.

In plus, in fiecare zi, copiii din gradinitele si scolile din Iasi se intrec in a-l impresiona pe Mos Craciun, prin serbarile organizate la Palas Mall. Astfel, cei mici primesc si aplauzele clientilor pentru munca lor artistica.

Pana pe 5 ianuarie, iesenii sunt invitati in parcul Palas pentru a se bucura de proiectia video de Craciun, care ruleaza pe fatada Palatului Culturii. In acest an, protagonistii povestii sunt turtureii, personaje in care traieste spiritul iernii, provenite din fulgii de zapada ce zboara pe cerul inghetat si cad pe Pamant. Show-ul 3D poate fi admirat zilnic, la inceputul fiecarei ore din intervalul 17.00 – 22.00. in pauzele dintre proiectii, clientii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheata, pot cumpara cadourile pentru cei dragi sau se pot incalzi la cafenele.
     
Tag-uri: palas, iasi, concerte, colinde
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii