ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-10-2012, ora 16:49

Concert special de Sfanta Parascheva oferit de copiii diagnosticati cu autism

Articol de Madalina Irimia

Daca nu le intelegi tacerea...atunci cum ai putea sa le intelegi cuvintele? Acesti copii captivi intr-o lume a tacerii, o lume lipsita de zambete sau de bucuria unei copilarii normale sunt descrisi sugestiv, ca fiind intr-un labirint cu peretii de sticla si in imposibilitatea de a comunica cu ceea ce este dincolo de acestia. Si atunci nu pot decat sa lovesca acesti pereti in speranta ca vor fi auziti si intelesi. Fii alaturi de persoanele afectate de autism si de familiile lor, sambata, 13 octombrie de la ora 18.00, la Palas Atrium pentru un concert de muzica si dans organizat de Asociatia Surasul Albastru.

Sambata, 13 octombrie, de la ora 18.00, la Palas-Atrium, Asociatia Surasul Albastru va invita sa fiti alaturi la un Concert special de Sfanta Parascheva oferit de clasa a II–a si a III-a Colegiului Richard Wurmbrand unde sunt integrati copiii diagnosticati cu autism.

Alaturi de acesti copii vor urca pe scena trupa de dans de la Academia Show sub directa indrumare a Prof.L.D. Grozdan si Prof.Cosmina Paraschiv. De asemenea, concertul va fi sustinut de elevii de la Clasa de Canto, de la Palatul Copiilor din Iasi, sub indrumarea Prof. Anca Apetroaie.

     
Tag-uri: concert, autism, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii