A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713488824.3668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert la Filarmonicii si spectacol oferit de copiii din Asociatia „Melos”, la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-04-2016, ora 09:46

Concert la Filarmonicii si spectacol oferit de copiii din Asociatia „Melos”, la Palas

Articol de Cristian Amariei
Sfarsitul acesta de saptamana este dedicat muzicii, la Palas. Vineri, prichindeii din cadrul Asociatiei „Melos” isi lanseza noul album cu un spectacol aparte, iar sambata, iesenii si nu numai sunt invitati la un concert al Filarmonicii.

Vineri, 1 aprilie 2016, de la ora 18.00, pe scena din Atriumul Palas Mall vor performa cei mai talentati mici artisti. Cercul de muzica usoara „Melos” de la Palatul Copiilor din Iasi marcheaza inceputul primaverii prin lansarea celui mai recent CD, intitulat „Stelute pe portativ – vol. 8”. Publicul va fi incantat cu un spectacol muzical-coregrafic deosebit, copiii „Melos” avand alaturi de ei numerosi invitati speciali: Clubul de dansuri multiculturale de la Ateneul Tatarasi, Ansamblul „Coconite” de la Centrul Cultural Oriental, orchestra si solistii de muzica populara ai Ansamblului folcloric „Hora” de la Palatul Copiilor Iasi, dansatorii de la Kasta Morrely Dance, Ansamblurile de dansuri populare „Ciobanasul” de la Colegiul de Arta „Octav Bancila” si „Bahluietul” din Erbiceni, Teatrul de moda „Kasta Morrely Kids” si tinerii de la Cercul de gimnastica aerobica de la Palatul Copiilor.

Sambata, de la ora 19.00, Palas Mall va fi din nou locul de intalnire al melomanilor cu artistii Filarmonicii de Stat „Moldova” Iasi. De aceasta data, publicul iubitor de muzica de calitate va fi invitat intr-o incursiune printre musical-urile celebre. Sub bagheta dirijorului Adrian Morar, orchestra simfonica va prezenta spectacolul „In love with musicals”. Solisti vor fi Paula Iancic, Ilinca Bacila, Tiberius Simu si Vlad Morar. Cei prezenti vor asculta fragmente din „The phantom of the Opera”, „Evita”, „Sound of Music”, „Hello Dolly”, „Chicago”, „Miserabilii” si alte partituri renumite.

Tot sambata, de la ora 10.30, in sala Rossini Congress Hall Palas, se va desfasura lansarea de carte „O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”, a carei autoare este Ioana Chicet – Macoveiciuc. Evenimentul va include dezbateri privind preocuparile parintilor si numeroase surprize pentru copii.

Duminica este ziua in care cei mici vor avea parte de multa distratie. De la ora 11.00, in zona Intersport, prichindeii sunt asteptati la teatru de papusi. Alaturi de marionete, strengarii vor afla lucruri noi si se vor amuza de pataniile personajelor din povesti.

De la ora 16.00, in Atrium, copiii din cadrul Academia Show Junior vor prezenta un spectacol de moda si teatru. Modelele vor defila pe podium cu tinute in tendinte si vor oferi mici momente artistice, demonstrand publicului cat de talentati sunt.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Sonnerie samsung,  24.05.2023 07:04

En ce qui concerne la sonnerie samsung, les options sont énormes. Vous pouvez choisir parmi de nombreux types différents en fonction de vos préférences

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii