A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716095548.2044.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert cu Fanfara Valea Mare din Vaslui (Vezi VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
13-05-2011, ora 15:57

Concert cu Fanfara Valea Mare din Vaslui (Vezi VIDEO)

Articol de Ciprian Cotruta

Azi, 13 mai 2011, ora 20:30, la Atelierul cu mestesugari Romano ButiQ va avea loc un Concert cu Fanfara Valea Mare din Vaslui. Saptamana aceasta va avea loc si premiera la Iasi a spectacolului “O noapte furtunoasa” de I.L.Caragiale, jucat in limba romani si supratitrat in romana.

Fanfara Valea Mare din Vaslui are o istorie indelungata: in anul 1961 au castigat premiul I la un concurs national, iar in anul 1994 au obtinut premiul I in Franta, la un concurs international de fanfare.

Fanfara cuprinde forte traditionale, experimentate, dar si energii tinere. Instrumentele fanfarei au traditie, recordul fiind inregistrat de un bas care depaseste 100 de ani vechime”, precizeaza organizatorii.

Atelierul Romano ButiQ pregateste saptamanal iesenilor expozitii, demonstratii cu mestesugari si evenimente precum concerte, spectacole de dans si teatru, proiectii de film si multe altele. Atelierul face parte din proiectul Romano Cher - Casa Romilor prin care se doreste revalorizarea mestesugurilor traditionale rome.

Video: YouTube.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii