A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714093123.9509.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert caritabil la Iasi. Zece mii de lei s-au strans pentru familiile victimelor din Colectiv
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-11-2015, ora 11:35

Concert caritabil la Iasi. Zece mii de lei s-au strans pentru familiile victimelor din Colectiv

Articol de Cristian Amariei
Sase trupe rock din Iasi au concertat pentru victimele incendiului din club Colectiv. Au reusit sa stranga astfel aproape 10.000 de lei care vor fi directionati pentru sustinerea familiilor care au rude ranite in incendiul din capitala. La concertul in memoriam Colectiv au participat sute de tineri.

„Impreuna Rezistam” a fost mesajul pe care l-au transmis artistii care au urcat pe scena Casei de Cultura din Iasi. Sase trupe rock au sustinut cate un recital de 15 minute. Biletele au costat 20 de lei, iar banii vor ajunge la rudele victimelor internate in spitale.

Adrian Caliman, organizator: "rock-ul merge inainte, viata merge inainte. Speram ca fondurile pe care le strangem sa fie de folos celor care intr-adevar au nevoie."

"Ce m-a determinat sa urc pe scena...nu stiu sa va zic care e cel mai serios motiv, asta ar fi probabil, faptul ca Adrian Rugina mi-a fost foarte bun prieten. E un soi de concert de ramas bun , dar Rugina nu moare, ca sa zic asa, ramane intotdeauna alaturi de noi," a spus Florin Tibu, solist trupa Bucovina.

La concert au participat cateva sute de spectatori.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii