A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714598671.5886.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert caritabil la Biblioteca Centrala Universitara Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-05-2016, ora 15:03

Concert caritabil la Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Articol de Cristian Amariei
Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” Iasi are onoarea de-a gazdui, vineri, 13 mai, de la ora 19, in Aula BCU Iasi, concertul caritabil „MAI plin de zambete, MAI plin de speranta”, sustinut de Brio Sonores si Essenza Quartet.

Organizatorii evenimentului, Hopeful Events impreuna cu Rotaract Iasi 200, invita iesenii sa ia parte la un concert caritabil pentru a-i oferi o sansa la viata lui Eugen Movila, un iesean aflat in suferinta.

Castigatorii sezonului 4 „Romanii au talent”, Brio Sonores vor sutine momentul principal. Este un band format din 7 membri din Republica Moldova care s-a infiintat in anul 2009, in cadrul Seminarului Teologic „Sfintii Trei Ierarhi” de langa Manastirea Zarbiceni, fiind initial un cor bisericesc. in 2013 au inceput sa abordeze genul de muzica pop-opera cunoscand de atunci un mare succes. Au participat la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale, diferite emisiuni televizate, dar cel mai mare succes l-au avut cand au participat la emisiunea „Romanii au talent”.

Momentul de deschidere al evenimentului va fi asigurat de Essenza Quartet, un proiect indraznet ce are ca scop promovarea muzicii de calitate printr-o formula inedita. Grupul este format din 4 fete din Iasi, pe numele lor Patricia Iacob, Petrisor Diana, Ruxandra Trofin si Mertic Diana, care promoveaza frumosul prin cantecele la vioara, oboi, viola si violoncel. Biletele se gasesc la Carturesti Palas, Carrefour ERA si la numerele de telefon 0748678331 si 0748938886. Pentru a-l ajuta pe domnul Eugen Movila, biletul de participare la eveniment se va constitui ca donatie si va avea valoarea de 30 lei sau 50 lei de persoana.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii