A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714111272.8829.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert al Filarmonicii si Targ Handmade, la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-09-2015, ora 12:16

Concert al Filarmonicii si Targ Handmade, la Palas

Articol de Cristian Amariei
In acest sfarsit de saptamana, iesenii si nu numai se vor bucura de noi evenimente deosebite in ansamblul Palas. Spectacol al Filarmonicii, targ de obiecte realizate manual, targ de rechizite si teatru de papusi sunt propunerile pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut.

Sambata, 19 septembrie, de la ora 19.00, parcul Palas va fi scena unui grandios spectacol oferit de Corul academic „Gavriil Musicescu”. Evenimentul face parte din microstagiunea estivala a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iasi, oferind publicului larg posibilitatea de a se destinde in compania muzicii de calitate. Sub bagheta dirijorului Doru Morariu, artistii Corului academic „Gavriil Musicescu”, alaturi de cei mai talentati solisti instrumentali, Edit Arva la pian, Gheorghe Margineanu la vioara, Adrian Grigoras la saxofon si Marian Tosu la tambal, vor interpreta partituri indragite de public. in program vor fi lucrari semnate de C. Arvinte , D. Stelian, S. Niculescu, N. Gasca, L. Niresteanu, S. Pautza, Al. Pascanu, C. Morariu, D. Morariu, Al. Ionescu-Pascani, Gh. Danga si I.D. Chirescu.

Pana duminica inclusiv, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall se desfasoara Targul Handmade. Cei care isi doresc articole unicat vor gasi la standurile expozantilor obiecte lucrate manual, care impresioneaza prin tehnicile inedite utilizate si prin modelele deosebite. Iesenii vor putea alege piese vestimentare tricotate, accesorii de par, coliere, cercei si bratari realizate din materiale diferite si prin metode variate, cutii de bijuterii decorate manual, ceasuri de perete si multe alte piese speciale.

Tot pana pe 20 septembrie, in Atriumul Palas Mall se desfasoara Targul EXCELSIOR, Mega-Libraria vesela specializata in rechizite, manuale si bibliografie scolara, organizat de librariile SEDCOM LIBRIS. Dupa ce au consultat programa scolara, copiii de toate varstele, studentii, parintii, profesorii si nu numai gasesc aici tot ceea ce au nevoie: o gama extinsa de articole scolare, rechizite, manuale, materiale didactice si carti, de o calitate superioara si la preturi competitive. Targul reuneste zeci de branduri de papetarie, birotica si cele mai mari edituri de profil din Romania, fiind platforma ideala de unde se pot face toate cumparaturile pentru noul an scolar, astfel incat cei mici sa invete cu placere.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  28.05.2017 22:54

wh0cd156917 Buy Anafranil Online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii