A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714048332.9842.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert al Filarmonicii, Targ de cadouri si evenimente dedicate femeii, la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-03-2015, ora 19:15

Concert al Filarmonicii, Targ de cadouri si evenimente dedicate femeii, la Palas

Articol de Madalina Irimia
Pentru a sarbatori 8 Martie, Palas Mall va organiza mai multe evenimente printre care: un concert al Filarmonicii, targuri de cadouri si un recital Ami.

Joi, 5 martie 2015, in Atriumul Palas Mall se filmeaza editia de 8 Martie a emisiunii „Deschis la Distractie”. Invitata speciala este cantareata Ami, care va interpreta melodiile indragite de fani si va raspunde provocarilor distractive.

De joi pana duminica, la primul etaj al Atriumului Palas Mall se va desfasura Targul „Cadou pentru EA”. Cei care nu au gasit darurile potrivite pentru femeile din viata lor vor putea alege din nenumarate propuneri, care sa ofere zambete. Bijuterii, esarfe, genti, accesorii, dulciuri, cosmetice naturale, palarii, flori si decoratiuni sunt sugestii pentru a le rasfata. Tot pana pe 8 martie, in diferite zone ale mall-ului, clientii vor putea vizita standurile Targului „Cutiuta Primaverii”.

In perioada 5 – 8 martie, doamnele si domnisoarele sunt invitate, in Atrium, la un „Fashion Corner” inedit. Indiferent daca sunt „working girl”, „party girl” sau „modern mother”, acestea vor descoperi care sunt tendintele ce se potrivesc personalitatii lor. De asemenea, cele care doresc sa fie in trend si in ceea ce priveste autoturismul detinut vor putea admira o expozitie cu zece modele de masini destinate femeilor.

Sambata, 7 martie, martisorul muzical este oferit de Filarmonica de Stat „Moldova” Iasi. Concertul „Vreau sa ajung pe Broadway” va incepe la ora 19.00, in Atrium, si este o surpriza pentru publicul iesean, dar mai ales pentru doamne si domnisoare. Sub bagheta dirijorului Adrian Morar, orchestra simfonica si solistii Oana Trimbitas, Ilinca Bacila, Tiberius Simu si Vlad Morar vor incanta iesenii cu fragmente din musicaluri celebre: „Candide”, „My Fair Lady”, „West Side Story”, „Miss Saigon”, „Phantom of the Opera”, „Chicago”, „Cats” si „Les Miserables”.

Duminica, de la ora 14.00, in Atrium Palas Mall, zeci de copii talentati le vor demonstra mamicilor lor cat de mult le iubesc, printr-un spectacolul de dans si balet. Evenimentul „Cadou pentru mama” va imbina talentul micilor dansatoare cu emotiile publicului feminin. De la ora 16.00, doamnele si domnisoarele vor primi un alt dar, de aceasta data muzical: un recital la pian, cu cele mai frumoase melodii ale tuturor timpurilor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
buy cialis generic online,  04.01.2021 19:23

hello guos 9128738515

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii