ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
03-03-2012, ora 07:51

Competitie Caritabila de Volei la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Saptamana viitoare, in weekendul 10 – 11 martie, la Sala Polivalenta se desfasoara „Cupa Sperantei” - o competie caritabila de volei, organizata pentru a veni in sprijinul lui Burlica Andrei. Evenimentul este coordonat de prof. Adrian Ambrosie, manager Club Sportiv Navobi Charity Cup si prof. Violeta Mocanu, Grup Scolar Radu Cernatescu, cu sustinerea DJST Iasi.

Burlica Andrei este absolvent al Colegiului „C. Negruzzi”, promotia 2011 si student in anul I la Facultatea de Informatica a Universitatii „Al.I. Cuza”. Tanarul student, internat in prezent la Institutul Clinic Fundeni a fost diagnosticat recent cu aplazie medulara in forma severa si are nevoie urgent de transplant medular cu celule stem, recoltate de la donator neinrudit.

Cupa Sperantei este o competitie de volei mixt. Fiecare echipa plateste in scop cartitabil o taxa de participare de 100 lei. Intrarea la eveniment este libera, dar orice ajutor este binevenit. Invitatia este adresata si companiilor care pot sponsoriza echipa preferata, in schimbul unui angajament de promovare.

Donatiile se pot face in lei, in contul RO91BRDE240SV35564162400, deshis la BRD Iasi pe numele Burlica Elica Lacramioara sau in euro, in contul RO53BRDE426V49652184260, deschis la BRD Iasi pe numele Burlica Radu.

Si noi, care ne-am implicat direct, dar si voi, cei care veti veni la Cupa Sperantei, cu totii putem darui speranta!”, a declarat Violeta Mocanu, profesor de educatie fizica si sport la invatator la Grup Scolar Radu Cernatescu Iasi.

Prin definitie, sportul inseamna speranta. Vino la Cupa Sperantei! E sansa fiecaruia dintre noi de a oferi o sansa la viata! Este vorba de un altfel de nivel competitional, poate cel mai important, in care unitatea si solidaritatea sunt cheia reusitei. Sa privim Cupa Sperantei atat ca un prilej de a sprijini un tanar, cat si ca un moment de incurajare a unui sport cu un potential urias!”, a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, Coordonator pentru Sport si Tineret Regiunea NE.

Foto:sportrevolution.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii