A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713440756.7123.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cod galben de ploi si frig in Moldova
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-10-2014, ora 14:02

Cod galben de ploi si frig in Moldova

Articol de Madalina Irimia
Vremea se schimba radical. Meteorologii anunta ploi si o scadere accentuata a temperaturilor, iar pentru sase judete din Moldova au emis cod galben. in Iasi, Bacau, Neamt, Suceava, Botosani si Vrancea se asteapta precipitatii insemnate cantitativ. In toate zonele de munte si de deal se vor cumula 20...25 de litri de apa pe metrul patrat si izolat peste 40...50 l/mp. Vantul va avea intensificari locale cu viteze ce vor depasi temporar 50...60 km/h.

In jumatatea de nord a Moldovei, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare.Temperaturile vor scadea si cu 10 grade celsius. Avertizarea intra in vigoare joi la ora 23:00 si este valabila pana vineri la ora 24:00. Potrivit meteorologilor, vremea se va mentine deosebit de rece pana spre sfarsitul lunii octombrie.

Miercuri, ceata este cea care a provocat probleme. Din cauza vizibilitatii scazute, o cursa de la Bucuresti care urma sa ajunga la Iasi la ora 9:00 a fost anulata.

Sursa: digi24.ro
Foto: a1.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii