A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715432737.6218.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Clinica de stomatologie din Iasi, pericol pentru pacienti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-05-2016, ora 11:58

Clinica de stomatologie din Iasi, pericol pentru pacienti

Articol de Cristian Amariei
Usi vechi, pereti scorojiti si crapati, mobilier invechit si distrus. Este imaginea dezolanta de care au parte toti pacientii care trec pragul Clinicii de Stomatologie Infantila din Iasi. Cladirea nu a fost niciodata reparata in cele aproape patru decenii de functionare.

Licitatia pentru reabilitarea cladirii este blocata din lipsa unui aviz de la Primarie.
Clinica se afla in subordinea Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi de doi ani. Acum un an, s-au inceput formalitatile pentru reabilitarea cladirii dar, in prezent, licitatia este blocata pentru ca nu exista aprobarea Primariei pentru un teren necesar realizarii unei rezerve de apa, asa cum cere Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Greu nu le este numai pacientilor sau medicilor, ci si studentilor si rezidentilor. Acestia fac practica in sali si amfiteatre cu un mobilier invechit, rupt si in care ploua.

Proiectul de reabilitare a clinicii are o valoare de 3,5 milioane de euro, fonduri din bugetul propriu al Universitatii de Medicina si Farmacie si un termen de executie de 24 de luni.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii