A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716012208.9791.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciuhodaru, ironizat de Olguta Vasilescu si Cristian Preda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-01-2012, ora 12:28

Ciuhodaru, ironizat de Olguta Vasilescu si Cristian Preda

Articol de Madalina Irimia

Plecarea deputatului Tudor Ciuhodaru de la Ministerul Sanatatii, la doar doua zile de la numirea in functia de consul onorific, este prilej de ironii pentru colegii sai politicieni.

Lia Olguta Vasilescu (PSD) a comentat situatia, spunand ca aceasta este "culmea concedierii" - "sa fii dat afara dintr-o functie onorifica", informeaza Evenimentul Zilei.

In schimb, europarlamentarul PDL Cristian Preda remarca faptul ca "demiterea lui Ciuhodaru de la Ministerul Sanatatii e un record in materie. Nu doar in politica".

"Un job de doua zile va ajunge oare in CV-ul doctorului de la Iasi?", se intreaba malitios Cristian Preda, pe blog.

"Domnul Tudor Ciuhodaru a fost demis de ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli, deoarece formula de consilieri a ministrului este in echipa completa. Domnul Tudor Ciuhodaru era consilier onorific al ministrului, nu era intr-o functie platita", a explicat purtatorul de cuvant al Ministerului Snatatii, Oana Grigore.

In presa se speculeaza insa ca ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli, a fost nemultumit de faptul ca Ciuhodaru a fost numit consilier pe probleme ale sistemului sanitar de urgenta fara ca el sa fie consultat.(ziare.com)

Foto: cotidianul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii