ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-11-2014, ora 09:26

Ciuhodaru: „Tineti minte 5 cuvinte: Victor Ponta iar va minte!”

Articol de Cristian Amariei

Tudor Ciuhodaru sustine ca Victor Ponta minte in legatura cu demisia lui Titus Corlatean, cel care a realizat „cea mai proasta organizare a alegerilor in ultimii 25 de ani.”

„Ponta ne garanteaza ca tovarasul Corlatean va plati cu functia proasta organizare a sectiilor de vot din diaspora. Poate nu a aflat dar e vorba de acelasi Corlatean care a organizat si primul tur al alegerilor si s-a vazut ce a iesit, cea mai proasta organizare a alegerilor din ultimii 25 de ani.

Il credem asa cum il mai credem ca va interzice gazele de sist si Rosia Montana sau ca va face milionul de locuri de munca. Il credem asa cum il mai credem ca Iasul va avea spital regional si autostrada. Suntem convinsi ca va plati asa cum a platiti si tovarasu Pricopie pentru lipsa manualele copiilor sau secretarul de stat de la sanatate mortile celor inghetati in accidentul aviatic din Apuseni.

Sa stam odata uniti ca sa salvam tara asta de cel mai mare necaz pe care putem sa-l intalnim si care o sa ne prapadeasca in ultimul hal dupa alegeri: restaurarea partidului unic, a partidul stat ce controleaza tot ce misca-n tara asta. Si mai tineti minte cinci cuvinte: Victor Ponta iar va minte!”, declara parlamentarul Tudor Ciuhodaru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii