A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716052683.5353.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Circul Acquatico Bellucci de la “Serviti, va Rog!”, pentru prima data la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-04-2013, ora 15:09

Circul Acquatico Bellucci de la “Serviti, va Rog!”, pentru prima data la Iasi

Articol de Madalina Irimia

In perioada 26 Aprilie-13 Mai, Circul Acquatico Belluci se va afla la Iasi. Astfel, in parcarea Era Park, sunt programate in fiecare zi, spectacole, de la ora 19:00, iar sambata, duminica si 1 Mai doua spectacole, unul de la orele 16:30 si al doilea de la orele 19:00, cu pauza in 9 si 10 Mai pentru participarea la finala “Romanii au talent”.

Familia Bellucci-Medini, artistii si colaboratorii circului aduc la Iasi un spectacol foarte premiat, divertisment de buna calitate, pentru un public de toate varstele.

Castigatorul Leului de Aur la Festivalul International de Arta a Circului, din Bucuresti editia a IV-a, 2012, precum si a categoriilor Regie, Costume, Scenariu si Decor, a fost in vara trecuta gazda show-ului de televiziune "Serviti va rog" de la ProTV, unde a avut un succes neasteptat la public si la critici.

Un turneu plin de evenimente, ce va incepe in Martie 2013, si va trece prin orasele mai mari sau mai mici ale Romaniei. Prezentam in program PIRATII - In cautarea fericirii fara sfarsit,( cu artisti participanti la “Romanii Au Talent 2013”) un spectacol, unde traditia se imbina cu inovatia, dand viata unei lumi fantastice, unde copii si adultii pot reincepe a visa. Printre acrobatii aeriene, comedie, decoruri si atmosfere ireale, piratii capitanului Emertuck insotesc spectatorii intr-o calatorie incitanta, in cautarea fericirii fara sfarsit, printr-o lume de splendide animale acvatice, iguane si serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, simpatici pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat, de leu marin, si un amuzant hipopotam pigmeu, pana la infricosatorii crocodili si aligatori. Se pot admira de asemenea, rechinii vii din Oceanul Pacific si inspaimantatorii pirania rosii din raul Amazonian”, informeaza organizatorii.

     
Tag-uri: circ, Iasi, emisiune
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii