A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1753403821.9449.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciocolata neagra imbunatateste vederea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
30-11--0001, ora 00:00

Ciocolata neagra imbunatateste vederea

Articol de Madalina Irimia

Un studiu recent arata ca ciocolata neagra imbunatateste abilitatea de a vedea in situatii cu un contrast scazut, precum pe timp de ceata.

Acesta nu este primul studiu care scoate in evidenta beneficiile ciocolatei negre. Anterior, s-a demonstrat ca stimuleaza creierul, scade presiunea arteriala si are un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol.

Cercetatorii de la University of Reading din Marea Britanie au strans 30 de voluntari, barbati si femei, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, si le-au testat vederea dupa ce au mancat o ciocolata.

Participantii au dat testul de doua ori, o data dupa ce au mancat ciocolata neagra si o data dupa ce au mancat ciocolata alba. Diferenta dintre cele doua este cantitatea de flavanol, ingredientul principal din cacao, in cea neagra gasindu-se o cantitate mult mai mare.

Cercetatorii au observat ca participantii se descurca mai bine la testele de vedere si la unele teste ale functiilor creierului dupa ce au mancat ciocolata neagra. Ei atribuie acest lucru capacitatii flavanolului de a creste fluxul de sange spre creier, dar si spre retina.

Sursa: Think Outside The Box

     
Tag-uri:

Un studiu recent arata ca ciocolata neagra imbunatateste abilitatea de a vedea in situatii cu un contrast scazut, precum pe timp de ceata.

,

Acesta nu este primul studiu care scoate in evidenta beneficiile ciocolatei negre. Anterior, s-a demonstrat ca stimuleaza creierul, scade presiunea arteriala si are un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol.

Cercetatorii de la University of Reading din Marea Britanie au strans 30 de voluntari, barbati si femei, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, si le-au testat vederea dupa ce au mancat o ciocolata.

Participantii au dat testul de doua ori, o data dupa ce au mancat ciocolata neagra si o data dupa ce au mancat ciocolata alba. Diferenta dintre cele doua este cantitatea de flavanol, ingredientul principal din cacao, in cea neagra gasindu-se o cantitate mult mai mare.

Cercetatorii au observat ca participantii se descurca mai bine la testele de vedere si la unele teste ale functiilor creierului dupa ce au mancat ciocolata neagra. Ei atribuie acest lucru capacitatii flavanolului de a creste fluxul de sange spre creier, dar si spre retina.

Sursa: Think Outside The Box

" title="Stiri despre

Acesta nu este primul studiu care scoate in evidenta beneficiile ciocolatei negre. Anterior, s-a demonstrat ca stimuleaza creierul, scade presiunea arteriala si are un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol.

Cercetatorii de la University of Reading din Marea Britanie au strans 30 de voluntari, barbati si femei, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, si le-au testat vederea dupa ce au mancat o ciocolata.

Participantii au dat testul de doua ori, o data dupa ce au mancat ciocolata neagra si o data dupa ce au mancat ciocolata alba. Diferenta dintre cele doua este cantitatea de flavanol, ingredientul principal din cacao, in cea neagra gasindu-se o cantitate mult mai mare.

Cercetatorii au observat ca participantii se descurca mai bine la testele de vedere si la unele teste ale functiilor creierului dupa ce au mancat ciocolata neagra. Ei atribuie acest lucru capacitatii flavanolului de a creste fluxul de sange spre creier, dar si spre retina.

Sursa: Think Outside The Box

">

Acesta nu este primul studiu care scoate in evidenta beneficiile ciocolatei negre. Anterior, s-a demonstrat ca stimuleaza creierul, scade presiunea arteriala si are un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol.

Cercetatorii de la University of Reading din Marea Britanie au strans 30 de voluntari, barbati si femei, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, si le-au testat vederea dupa ce au mancat o ciocolata.

Participantii au dat testul de doua ori, o data dupa ce au mancat ciocolata neagra si o data dupa ce au mancat ciocolata alba. Diferenta dintre cele doua este cantitatea de flavanol, ingredientul principal din cacao, in cea neagra gasindu-se o cantitate mult mai mare.

Cercetatorii au observat ca participantii se descurca mai bine la testele de vedere si la unele teste ale functiilor creierului dupa ce au mancat ciocolata neagra. Ei atribuie acest lucru capacitatii flavanolului de a creste fluxul de sange spre creier, dar si spre retina.

Sursa: Think Outside The Box

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii