A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716125327.3742.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cinci sirieni opriti din drumul ilegal spre Spatiul Schengen de politistii de frontiera vasluieni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-12-2014, ora 09:35

Cinci sirieni opriti din drumul ilegal spre Spatiul Schengen de politistii de frontiera vasluieni

Articol de Cristian Amariei
Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au depistat in zona de responsabilitate cinci cetateni sirieni, care au incercat sa intre ilegal in Romania.

In data de 13 decembrie, in cadrul unei actiuni de colaborare cu autoritatile de frontiera din R. Moldova, politistii de frontiera romani au fost informati ca mai multe persoane incercau sa treaca raul Prut si sa intre pe teritoriul Romaniei.

„Astfel, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au depistat, la scurt timp, pe directia localitatii de frontiera Valea Grecului, cinci persoane de sex masculin, ce aveau hainele ude si murdare. Lucratorii nostri au procedat la legitimarea barbatilor, ocazie cu care au constatat ca acestia nu vorbesc limba romana, motiv pentru care i-au condus la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, in vederea stabilirii identitatii si efectuarii cercetarilor.”, a declarat Denis Lazar, purtatorul de cuvant al ITPF Iasi.

In urma verificarilor specifice efectuate, cu sprijinul autoritatilor din R. Moldova si din declaratiile barbatilor, politistii de frontiera au stabilit ca acestia sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 20 si 25 ani, si au trecut raul Prut cu ajutorul unei camere de cauciuc, cu intentia de a ajunge intr-o tara din Spatiul Schengen.

Politistii de frontiera au intrerupt calatoria persoanelor in cauza, carora le-au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de „trecere frauduloasa a frontierei de stat” si le-au predat autoritatilor de frontiera ale statului vecin pentru continuarea cercetarilor.

Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii