ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-02-2013, ora 16:18

Cinci cetateni straini, depistati cu sedere ilegala in Iasi

Articol de Madalina Irimia

Politisti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari - Serviciului pentru Imigrari Iasi au desfasurat in perioada 18 – 23 februarie o serie de actiuni in vederea depistarii cetatenilor straini a caror sedere a devenit ilegala.

Astfel, in urma verificarilor efectuate in diferite zone ale municipiului Iasi, au fost depistati cinci cetateni straini cu sedere ilegala ( doi moldoveni, un ucrainean, un filipinez si un iordanian) care au intrat in Romania in baza unor vize emise in scop de vizita sau a permiselor de sedere.

Pentru trei dintre acestia au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligati sa paraseasca tara, in termen de 15 zile si au fost sanctionati contraventional cu amenzi in cuantum de 1200 ron.

Cetateanul moldovean va parasi tara in cadrul programului de returnare voluntara asistata in conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, republicata si modificata. Cetateanul iordanian, intrucat, este inscris la cursurile unei institutii de invatamant superior a fost indrumat sa se prezinte la sediul Seviciului pentru Imigrari in vederea reglementarii dreptului de sedere.

Facem apel catre toti cetatenii straini de pe raza judetului si contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniu, invitandu-va sa ne contactati pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrari Iasi, din strada Mihai Costachescu nr. 6, la numarul de telefon 0232-302315, sau vizitand site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii