A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713931646.1148.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Chirurgi plasticieni americani fac operatii gratuite la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-04-2015, ora 09:23

Chirurgi plasticieni americani fac operatii gratuite la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Un grup de specialisti in chirurgie plastica din Statele Unite va face operatii gratuite la Iasi. Interventiile sunt programate incepand de luni la Institutul Regional de Oncologie (IRO). Medicii americani vor veni cu aparatura medicala moderna care nu se gaseste la ora actuala in Romania.

Costul unor astfel de interventii porneste de la cateva mii de euro si poate ajunge pana la zeci de mii de euro, in functie de gravitatea starii pacientului.

Interventiile chirurgicale vor avea loc pana pe 2 mai, iar in acest interval vor fi operati 5 copii cu malformatii faciale si 5 femei care vor beneficia de reconstructie mamara.

Aceste operatii fac parte dintr-un proiect derulat de IRO in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi si medicii din Statele Unite.

Proiectul beneficiaza deja de o finantare de 160.000 de dolari de la un investitor privat.

Va exista si o a doua etapa a programului care se va derula in toamna, iar persoanele care doresc sa se inscrie o pot face pana pe data de 30 aprilie.

In Romania, anual se nasc aproximativ 200 de copii cu astfel de malformatii.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Iuliana,  18.04.2015 15:23

Vă puteţi depăşi frica de eşec, mergând cu încredere în direcţia visurilor voastre şi acţionând ca şi cum ar fi imposibil să eşuaţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : iulianastan92@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii