ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2015, ora 09:40

Chestionarele privind replantarea teilor, suplimentate

Articol de Cristian Amariei
Municipalitatea ieseana a marit numarul de chestionare oferite publicului pentru a-si exprima opinia despre oportunitatea replantarii teilor pe Pietonalul Stefan cel Mare si Sfant. Dupa epuizarea celor 12.000 de buletine de sondaj, au mai fost tiparite inca 3000 de bucati, 1500 fiind deja distribuite in punctele de consultare publica.

Conform datelor centralizate la data de 21 septembrie 2015, fusesera completate 12.066 de chestionare, cele mai multe (7.477) fiind depuse la centrul de colectare amenajat pe pietonal, urmat de cel din Gradina Copou, cu 1190 de buletine.

La Centrul de Cartier Tatarasi au fost inregistrate 820 de chestionare, in timp ce in cartierul Frumoasa audienta a fost cea mai slaba, generand doar 283 de voturi exprimate. Deschiderea urnelor va avea loc pe 25 septembrie in Sala Mare a Primariei Municipiului Iasi, numararea voturilor urmand a fi facuta de o comisie formata din reprezentantii municipalitatii si ai fundatiei „Iasul iubeste teii”.

Rezultatul acestei chestionari va fi facut public intr-o conferinta de presa si, in functie de acest rezultat, va fi parcursa etapa a doua. Daca raspunsul este favorabil pentru replantare, va fi demarata procedura de achizitie a arborilor si, ulterior, campania de plantare a acestora in prima decada a lunii noiembrie. Conform specialistilor de la SC Servicii Publice SA, specia cea mai potrivita pentru replantare ar fi cea de Tei Argintiu.
     
Tag-uri: chestionar, plantare, tei, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii