A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714188629.9212.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Centrul de cariera al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” provoaca studentii la dezvoltare personala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
13-01-2012, ora 08:08

Centrul de cariera al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” provoaca studentii la dezvoltare personala

Articol de Madalina Irimia

CIPO, centrul de cariera al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi propune studentilor initiativa „Anul dezvoltarii personale”. Studentii vor gasi pe site-ul CIPO, cariera.uaic.ro, cate un exercitiu de dezvoltare personala in fiecare zi. Pentru a putea participa, acestia au nevoie doar de accces la un calculator conectat la internet.

Acest proiect a fost initiat cu scopul de a-i ajuta pe cat mai multi studenti, oferindu-le instrumente concrete de lucru. Exercitiile sunt gandite astfel incat sa aiba legatura cu gasirea misiunii si scopului in viata si cariera.

Exercitiile vor fi grupate in cadrul unor teme specifice, care au in centru calitatile sau punctele forte identificate de catre Martin Seligman, parintele psihologiei pozitive, si studiate pe durata mai multor decenii impreuna cu alti cercetatori din acelasi domeniu. Teoria lui Seligman este aceea ca fiecare om are cateva dintre aceste puncte tari („signature strenghts”) mai pregnante in personalitatea sa si ca un om este cu atat mai fericit si implinit cu cat gaseste activitati in care iti poate folosi aceste puncte tari. Prin exercitiile propuse oferim studentilor idei de activitati pentru fiecare dintre aceste puncte tari. Au fost identificate 24 de astfel de calitati (reprezentand detalierea a sase virtuti), iar fiecare luna va avea in centru doua dintre ele.

CIPO Iasi este centrul de cariera al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Echipa CIPO lucreaza cu studentii si absolventii pentru a-i ajuta sa-si clarifice aspiratiile privind cariera, sa identifice oportunitatile educationale si profesionale si le ofera consiliere si suport in dezvoltarea lor.

     
Tag-uri: UAIC, CIPO
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii