ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-05-2013, ora 14:29

Centrul Iasului ramane luni fara apa potabila

Articol de Alexandra Stefanescu

In scopul efectuarii unei legaturi la conducta noua montata la intersectia B-dului Stefan cel Mare si Sfant cu strada 14 Decembrie 1989, luni 3 iunie, in intervalul orar estimat 08.00 – 16.00, furnizarea apei va fi intrerupta catre utilizatorii din strazile Sfantul Andrei, Closca, Crisan, Colonel Langa, Horia, B-dul Stefan cel Mare si Sfant, 14 Decembrie 1989 si Piata Unirii. Pe strazile Cuza Voda, Golia, George Enescu, Vovidenie, Stroescu, I.C. Bratianu, Vasile Alecsandri si Armeana, apa potabila va fi furnizata cu presiune scazuta.

Lucrarile - care se vor desfasura in carosabil, cu restrictie pe un sens de circulatie in strada 14 Decembrie 1989 - fac parte din Contractul de Lucrari nr. 6, „Modernizarea retelei de alimentare cu apa in orasul Iasi (inclusiv a conductelor de azbociment)”, realizat cu fonduri de la Uniunea Europeana. Lucrarile au o valoare de 27.384.353,46 lei si presupun modernizarea retelei de alimentare cu apa (inclusiv inlocuirea conductelor de azbociment) pe o lungime de 25,7 km si extinderea retelei de alimentare cu apa pe o lungime de 5,9 km, folosind conducte din fonta ductila. Un alt obiectiv al contractului il reprezinta reabilitarea si executia a 757 bransamente, inclusiv montarea contoarelor de apa aferente.

In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, consumatorii afectati sunt rugati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de intrerupere. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la telefon 0232.969.

     
Tag-uri: sistare, apa, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii