A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714087955.5339.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Centru de recreere in cartierul Mircea cel Batran din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-07-2015, ora 10:29

Centru de recreere in cartierul Mircea cel Batran din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Consilierii locali au aprobat infiintarea unui Centru de recreere in cartierul Mircea cel Batran, acestuia fiindu-i rezervata o suprafata de 133 metri patrati in incinta Punctului Termic Mircea cel Batran din strada Cerna nr. 12 – 14.

Ideea dezvoltarii acestui Centru de recreere a aparut la solicitarea cetatenilor si in urma unei experiente semnificative a specialistilor Directiei de Asistenta Comunitara. infiintarea Centrului vine practic in sprijinul copiilor si adultilor din cartier si imprejurimile lui, avand ca scop cresterea sanselor de incluziune sociala a tuturor categoriilor de varsta si imbunatatirea calitatii vietii persoanei.

Prin intermediul Centrului de recreere vor fi oferite oportunitati de petrecere a timpului liber pentru persoanele afectate de solitudine, promovandu-se stimularea solidaritatii sociale si armonizarea relatiilor dintre societate si categoria varstnicilor. Conform unei cercetari sociologice efectuate in Romania anului 2014 in legatura cu timpul liber si recreerea, persoanele varstnice intervievate au declarat, in proportie de peste 60%, ca se implica in astfel de activitati. De asemenea, mai mult de jumatate dintre varstnicii chestionati au declarat ca activitatile de recreere sunt foarte importante pentru calitatea vietii lor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii