A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714175324.0871.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Centru National Olimpic de Tineret pentru Handbal Feminin la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-07-2016, ora 10:48

Centru National Olimpic de Tineret pentru Handbal Feminin la Iasi

Articol de Cristian Amariei
De la 1 septembrie, la Iasi va functiona un Centru National Olimpic de Tineret pentru Handbal Feminin. Anuntul a fost facut de primarul Mihai Chirica miercuri, 20 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, edilul precizand ca acest proiect este rezultatul unei colaborari intre Primaria Municipiului Iasi, Universitatea „Al. I. Cuza”, Federatia Romana de Handbal, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Fundatia Sportului Iesean.

Centrul va trebui sa ofere facilitati precum cazare, masa, scolarizare, sala de antrenament, spatii pentru stafful tehnic si administrativ si va fi coordonat de profesorul Veniamin Lupan de la Liceul cu Program Sportiv.

„Pentru a realiza acest proiect am avut numeroase discutii si o corespondenta bogata cu reprezentantii Universitatii „Al. I. Cuza” si ai Federatiei Romane de Handal. Vreau sa le multumesc si pe aceasta cale domnului rector Tudorel Toader si domnului presedinte Alexandru Dedu pentru sprijin si colaborare”, a transmis primarul MIhai Chirica.

Saptamana viitoare vor avea loc noi discutii organizatorice cu reprezentantii institutiilor partenere.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii