A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715117657.5055.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cele mai atractive oferte educationale se gasesc la IETS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-05-2012, ora 04:12

Cele mai atractive oferte educationale se gasesc la IETS

Articol de Madalina Irimia

Timp de trei zile Copoul devine gazda celui mai amplu targ de educatie al Iasului. Iasi Educational Trade Show – IETS aduce in capitala Molddovei cea mai variata oferta de cursuri, burse, tabere, carti si tehnologii specifice.

In perioada 1 – 3 iunie, in Sala Pasilor Pierduti a Universitatii „Alexandru I. Cuza” gazduieste Expozitia IETS care ofera un spatiu amplu pentru prezentarea ofertelor de educatie, serviciilor, produselor si noilor tehnologii in domeniu, manualelor si cartilor de literatura sau de specialitate.

Sectiunea de Oferte in Educatie (Sala Pasilor Pierduti, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi) intruneste institutiilede invatamant si formare profesionala dinzona Moldovei si din tara. Printre expozanti se numara cele cinci universitati publice din Iasi, cele mai reprezentative colegii, centre de formare profesionala si institutii de invatamant specializat, care se afla la prima prezenta la un targ educational in Iasi.

In expozitia IETS Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi prezinta oferta de studii de licenta pentru cele 15 facultati, programele de studii de master, oportunitatile de studiu in strainatate in cele peste 260 de universitati partenere si oferta de burse financiare.

Absolventii de liceu care vor sa imbratiseze o cariera in domeniul provocator al ingineriei si arhitecturii vor gasi in expozitie oferta celor 11 facultati ale Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi, care au pregatit programe de studii pentru licenta orientate pe cerinta angajatorilor nationali si multinationali folosind tehnici educationale cat mai apropiate generatiilor care comunica la fel de comod in spatiul virtual cat si in cel real. Orele de aplicatii se desfasoara in laboratoare cu dotari tehnice la nivel competitiv cu cele din universitatile europene avansate.

Vizitatorii vor cunoaste si optiunile de studiu la cele patru facultati ale Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” dar si ceea ce presupune formarea in domeniul Muzicii, Artelor Plastice, Decorative si Design, si Teatru, la Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi. Singura universitate din tara care detine un Centru de Vizualizare Avansata 3D, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, va prezenta oferta pentru anul universitar 2012 – 2013 la cele patru facultati, rezultate ale cercetarilor studentilor, doctoranzilor si cadrelor didactice, medaliile si brevetele de inventie obtinute de acestia.

Oferta educationala se adreseaza elevilor buni si foarte buni din invatamantul gimnazial, care isi doresc o cariera militara. Participarea la IETS ne ofera prilejul de a deveni parteneri in activitatea de consiliere a elevilor din scolile generale, in concordanta cu aptitudinile si rezultatele lor scolare. Iasi Educational Trade Show ne va permite sa ne subliniem locul in galeria celor mai bune institutii de invatamant preuniversitar din Moldova si din tara”, sustin reprezentantii Colegiul Militar Liceal „Stefan cel Mare” Campulung Moldovenesc, veniti in premiera la Iasi cu ocazia Expozitiei IETS.

Tot in premiera la IETS va veni la Iasi si Universitatea „Dunarea de Jos” Galati.

Cea mai mare expozitie de educatie din Iasi va fi completata de Sectiunea Targul de Carte IETS care ofera studentilor, elevilor si locuitorilor Iasului posibilitatea de a avea acces la carte intr-un cadru deosebit oferit de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Printre expozanti se numara si Asociatia Alternative Sociale care va oferi la IETS 1.000 de manuale de specialitate gratuit. De asemenea, iesenii vor avea acces si la un Targ de Oferte de Cariera care ofera viitorilor absolventi ocazia de a se intalni cu reprezentantii unor companii de top, precum ELSACO sau McDonald's. Angajatorii au posibilitatea de a-si selecta angajatii in cadrul acestui eveniment.

     
Tag-uri: targ, educatie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  20.06.2017 01:34

wh0cd945677 buy advair tamoxifen online cafergot zithromax buy clonidine

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii