A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713617962.1414.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cei mai buni sportivi ieseni au fost premiati la Gala Excelentei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-01-2015, ora 07:29

Cei mai buni sportivi ieseni au fost premiati la Gala Excelentei

Articol de Cristian Amariei
Pe 27 ianuarie, in Sala Mare a Teatrului National “Vasile Alecsandri” a avut loc Gala Excelentei Sportului Iesean. Evenimentul, care a inceput la ora 17.00, a fost organizat de Primaria Iasi in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Iasi.

“Gala Excelentei Sportului Iesean este un eveniment de marca prin care dorim sa ne aratam pretuirea si recunostiinta fata de sportivii ieseni care au obtinut performante remarcabile in anul 2014. Prin aceasta premiere a excelentei sportive, Iasul isi pretuieste performerii care i-au adus medalii la competitiile nationale si internationale”, a afirmat primarul Gheorghe Nichita.

Sportivi medaliati la intreceri nationale si internationale, fosti sportivi, presedinti de cluburi sau de sectii, reprezentanti ai unor federatii au urcat pe scena Teatrului National Iasi, fiind premiati cu diplome, plachete si premii in bani. Printre cele 10 categorii premiante s-au regasit: “Cel mai tanar si cel mai varstnic performer”, “Cei mai buni arbitri”, “Cluburi/Asociatii sportive”, „Sportivi si Antrenori”, „Premii de excelenta” etc. La categoria „Cea mai mare performanta a sportului iesean in anul 2014”, premiantii au fost: Irina Dorneanu – canotaj sportiv, Sorin Bahnarel – canotaj antrenor si Adriana Cserhati– canotaj antrenor. Seara a fost presarata si cu diverse momente artistice de dans, arte martiale sau fitness.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii