A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714338379.0694.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cei doi elevi din Baltati raniti in urma exploziei unui proiectil au chiulit de la scoala- ancheta ISJ
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
26-03-2012, ora 16:23

Cei doi elevi din Baltati raniti in urma exploziei unui proiectil au chiulit de la scoala- ancheta ISJ

Articol de Alexandra Stefanescu

Rezultatele anchetei Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, facute publice luni, in cazul celor doi elevi din Baltati raniti in urma exploziei unui proiectil, arata ca baietii au chiulit de la scoala, absentele fiindu-le consemnate in catalog.

Inspectorul scolar general Liliana Romaniuc a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca ancheta corpului de control al institutiei pe care o reprezinta s-a incheiat, rezultand ca cei doi elevi nu se aflau in timpul activitatii scolare in momentul incidentului.

"Ancheta demarata de ISJ Iasi arata ca cei doi copii au chiulit de la scoala, absentele lor fiind consemnate in catalog. Cu toate acestea, la nivelul unitatii sunt o serie de persoane care fac o analiza pentru a se vedea daca au fost si alte cauze care au dus la producerea acestui accident si daca se impune sanctionarea vreunui angajat al scolii", a declarat Liliana Romaniuc.

Reamintim faptul ca doi copii de 15 ani din localitatea ieseana Baltati au fost raniti grav in urma exploziei unui proiectil din al Doilea Razboi Mondial. Ei au chiulit de la scoala. Pe un camp, copii au gasit un proiectil de tun si l-au izbit de asfalt, ceea ce a provocat explozia. Unul dintre baieti si-a pierdut o mana si palma celeilalte, iar abdomenul i-a fost sfisiat. Al doilea a scapat cu rani la picioare. Copiii au fost transportati la spital cu un elicopter. Pirotehnistii au ridicat anul trecut de pe terenurile din judetul Iasi sute de focoase si bombe din al Doilea Razboi Mondial.

CUVANTUL CHEIE AL ACESTEI ZILE ESTE "TEATRU"

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii