ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

ECONOMIC
14-05-2012, ora 06:21

Ce le-au spus Dragos Anastasiu si Corneliu Veliscu antreprenorilor ieseni?

Articol de Cristian Amariei

Pe 10 mai a avut loc Business Networking Event la Iasi, eveniment ce a reunit antreprenorii ieseni. La eveniment au fost invitati ca speakeri Dragos Anastasiu (unul din Leii de la „Arena Leilor” si Presedintele Grupului Eurolines Romania) si Corneliu Veliscu (Presedinte grupul de firme Melcret Iasi).

Asociatia Junior Chamber International Iasi (JCI Iasi) a organizazat cea de-a VIII-a editie din seria evenimentelor Business Networking Event (BNE). Este o traditie a acestor evenimente de a aduce speaker din randul oamenilor de afaceri de succes din Romania, la aceast editie, fiind invitati sa vorbeasca Dragos Anastasiu si Corneliu Veliscu.

In cadrul evenimentului, antreprenorii prezenti au primit informatii despre cum este sa faci o afacere in domeniul productie, ce ii trebuie unui antreprenor pentru a reusi, s-a facut networking si s-au schimbat carti de vizita.

Intr-o atmosfera relaxanta s-a vorbit despre inceputurile Melcret, despre importanta productiei, despre curajul de a pune totul in joc pentru a reusi in afaceri. S-a vorbit si despre drumul lui Dragos Anastasiu de la medic rezident la presedinte Eurolines. S-au adresat intrebari despre Arena Leilor, s-au dat sfaturi pentru cei la inceput de drum, s-a vorbit despre etica in afaceri si pregatirea oamenilor care sunt necesari intr-o afacere.

S-a facut networking 1 la 1, fiecare antreprenor prezent avand oportunitatea sa isi prezinte afacerea si sa initieze relatii de parteneriat sau comerciale cu ceilalti antreprenori.

In Iasi, asociatia JCI a fost infiintata legal in anul 2006 ca o necesitate la realitatile economice locale. Mediul de afaceri inca slab dezvoltat a determinat necesitatea crearii unei Tinere Camere de Afaceri care sa-i sprijine pe tinerii intreprinzatori ieseni in demersul lor de a se dezvolta si afirma pe piata. Astfel ca sub umbrela unei asociatii non-guvernamentale care exista in lume de peste 90 de ani s-a dezvoltat o retea de networking care a fost de un real folos membrilor sai.

Foto: infotravelromania.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii