A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716083833.3658.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce greseli de alimentatie ne imbatranesc?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-06-2014, ora 18:01

Ce greseli de alimentatie ne imbatranesc?

Articol de Madalina Irimia

Exista cateva alimente care va imbatranesc si pe care este mai bine sa le evitati daca vreti sa aratati tanara si frumoasa.

Asa cum exista alimente bogate in minerale, vitamine si substante nutritive esentiale care ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi si au un efect antioxidant asupra pielii noastre, sunt si unele care au efectul opus. Din acest motiv, ar trebui cel putin sa reduceti aportul lor, daca vreti sa aratati tinere si sanatoase.

Carbohidrati

Acestia va ajuta sa luati in greutate. Consumul de carbohidrati in exces contribuie la ridarea pielii, datorita cresterii nivelului de zahar din organism.

Sare

Aportul zilnic este de 2.300 mg, cu conditia sa nu suferiti de tensiune. Daca este asa, nu trebuie sa depasiti 1.500 de mg pe zi. Dar, vorbind in termeni normali sarea duce la umflare, retentie de lichide si promoveaza bolile cardiovasculare. Prin urmare, va recomandam sa utilizati in loc condimente si ierburi.

Junk food

Pentru a fi mai specific, mancarea tip fast food este bogata in grasimi trans, care va duce, evident, la o piele grasa, o scadere de energie si la cresterea greutatii.

Cafeina

Stiati ca aceasta substanta, care este inclusa in sute de produse, provoaca pete pe piele, mai multe riduri, linii de expresie marcate, un ten mat si, de asemenea, scade hidratarea pielii. In plus, ca si in cazul in care nu au fost de ajuns, ar putea interfera cu ore de somn naturale, iar daca nu dormiti bine si nu va odihniti, celulele pielii nu se regenereaza in mod corespunzator.

Mai mult pe bewoman.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii