A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716011915.0952.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Caz rar la Iasi: O femeie care are inima in partea dreapta a nascut un copil sanatos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2015, ora 11:25

Caz rar la Iasi: O femeie care are inima in partea dreapta a nascut un copil sanatos

Articol de Cristian Amariei
Un caz ce apare o data la 500 de milioane de pacienti a fost rezolvat de medicii ieseni. Chiar daca are inima in partea dreapta si sufera de o malformatie congenitala, o femeie de 29 de ani a nascut un copil sanatos.

Tanara este acum la reanimare, iar starea ei de sanatate este buna. A nascut prin cezariana, fara complicatii, o fetita de 2.300 de grame care este perfect sanatoasa.

Pentru ca operatia de cezariana nu putea fi facuta doar de medici ginecologi, medicii de la maternitatea Cuza Voda din Iasi au cerut ajutorul specialistilor de la Institutul de Cardiologie. Cadrele medicale au reusit astfel sa salveze atat viata mamei, cat si pe cea a copilului.

Dincolo de faptul ca tanara are inima in partea dreapta, aceasta mai sufera si de o malformatie congenitala a inimii si a vaselor mari de sange. In aceasta situatie, femeia nu ar fi trebuit sa ramana insarcinata, spun medicii care au ajutat-o sa nasca.

Ei mai spun ca nu au mai intalnit un caz in care o femeie sa aiba astfel de probleme si totusi sa duca la bun sfarsit o sarcina.

Sursa: digi24.ro
Foto: radioiasi.ro
     
Tag-uri: iasi, cuza voda, caz rar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii