A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716193038.9333.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Catalin SAIZESCU, regizor de film, s-a alaturat juriului in concursul de creatie lansat de Aeroportul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-01-2013, ora 14:01

Catalin SAIZESCU, regizor de film, s-a alaturat juriului in concursul de creatie lansat de Aeroportul Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Aeroportul Iasi anunta noul membru al juriului dar si prelungirea termenului de inscriere la concursul de creatie pentru adoptarea unei noi identitati vizuale.

Iasul este un oras minunat, emblematic din punct de vedere arhitectural. Aeroportul de-aici merita o imagine imbunatatita. Am acceptat cu placere invitatia de a face parte din juriu. Conceptele vizuale, evident, reprezinta o componenta importanta a vietii mele artistice si personale. Desi sunt foarte prins acum cu pregatirea filmarilor la noua mea pelicula, voi juriza cu interes lucrarile inscrise in concurs. Sunt convins ca vor fi propuneri foarte bune, Iasul are o multime de oameni talentati” a declarat Catalin SAIZESCU, Regizor de film si Manager al Nerv Film.

Aeroportul Iasi anunta de asemenea prelungirea termenului de inscriere a lucrarilor, pana in data de 14 februarie 2013, urmand ca premiul - “Week-end la Roma pentru doua persoane” – sa fie valorificat de castigator sau de castigatoare, in preajma zilei de 24 februarie, de Dragobete.

Datorita numarului mare de solicitari din partea concurentilor de a prelungi termenul de inscriere – pentru a finaliza lucrarile creative - am hotarat prelungirea termenului cu doua saptamani, pana in data de 14 februarie” a declarat Directorul General al Aeroportului Iasi, Marius BODEA.

Reamintim ca Aeroportul Iasi ofera ca premiu 2 (doua) bilete de avion Iasi-Roma-Iasi iar Travis Tourism ofera cazarea pentru 2 (doua) persoane timp de 2 (doua) nopti la hotel de trei stele in capitala Italiei.

Foto: blog.cinefan.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Crystal Crawford,  22.03.2024 06:53

Recently, I came across a lot of helpful information on your website, particularly on this blog page. Amidst the many remarks on your pieces. I appreciate you sharing dinosaur game

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii