A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716275435.3596.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Catalin Morosanu: Calificarea la gala K1 de la New York, un vis devenit realitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
15-10-2012, ora 12:40

Catalin Morosanu: Calificarea la gala K1 de la New York, un vis devenit realitate

Articol de Cristian Amariei

Luptatorul iesean de K1 Catalin Morosanu a declarat duminica, pentru MEDIAFAX, dupa ce l-a invins pe Paul Slowinski, in Gala K-1 Final 16, de la Tokyo, ca si-a indeplinit cel mai mare vis al sau, calificarea la gala de la New York, din 26 decembrie, ce are ca premiu un milion de dolari.

"Sunt in culmea fericirii! L-am invins pe Slowinski si voi lupta in marea gala de la New York. Aceasta calificare este un vis devenit realitate! Am fost increzator in fortele mele si am simtit dinainte ca voi castiga acest meci. Slowinski a fost un adversar dificil, dar am reusit sa-l bat. V-am spus ca Morosanu va da bine cu ciocanu'!", a spus Catalin Morosanu la finalul Galei K-1 Final 16, de la Tokyo, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Catalin Morosanu l-a invins duminica, la puncte, pe polonezul Paul Slowinski, in Gala K-1 Final 16, de la Tokyo, intr-un meci al carei mize era calificarea in gala de la New York.

In cadrul aceleiasi gale, Raul Catinas a ratat calificarea la gala de la New York, fiind invins prin KO in repriza a doua de australianul Ben Edwards, in timp ce intr-un super-fight, Benjamin Adegbuyi l-a invins pe iranianul Jafar Ahmadi.

Foto: 24monden.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii