A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714180028.779.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Catalin Ivan (PSD): Presedintia fuge de responsabilitate in cazul Tokes
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
25-08-2013, ora 13:06

Catalin Ivan (PSD): Presedintia fuge de responsabilitate in cazul Tokes

Articol de Cristian Amariei

Purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, Catalin Ivan, a criticat sambata atitudinea presedintelui Traian Basescu fata de subiectul retragerii decoratiei lui Laszlo Tokes si a sustinut ca Presedintia ar trebui sa-si asume o pozitie publica de principiu in acest caz si sa nu incerce "sa fuga de responsabilitate aruncand vina pe procedura".

'Administratia Prezidentiala a facut un mic joc de imagine, incercand sa arunce vina pe procedura, in loc sa-si asume o pozitie publica de principiu. Sunt dezamagit de aceasta atitudine. Ceea ce-i intereseaza pe romani este daca Traian Basescu este de acord cu retragerea decoratiei lui Laszlo Tokes. Toata lumea asteapta o reactie, iar el se foloseste de mici siretlicuri pentru a fugi de responsabilitate. Ca cetatean al acestui stat, eu cel putin nu simt ca presedintele este un aparator al demnitatii mele nationale", sustine Catalin Ivan intr-un comunicat remis AGERPRES.

In opinia sa, pozitia purtatorului de cuvant al presedintelui Romaniei, Bogdan Oprea, reprezinta "o provocare" si o continuare a incercarilor de "a deturna atentia de la problema reala". "Problema pe care a pus-o in discutie premierul Victor Ponta, prin solicitarea transmisa Presedintiei, este daca Laszlo Tokes mai poate reprezenta intr-adevar standardele morale inalte pe care le presupune o distinctie istorica precum Steaua Romaniei. Eu cred ca domnul Traian Basescu ar trebui sa faca tot ce-i sta in puteri pentru a demara procedura de retragere a decoratiei unei persoane care a dat dovada de nenumarate ori de extremism politic', considera Catalin Ivan.

Integral pe agerpres.ro

Foto: ghimpele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii