A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716054819.3985.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Catalin Ivan: PDL se reinventeaza prin adoptarea unei atitudini legionare!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
05-10-2012, ora 17:03

Catalin Ivan: PDL se reinventeaza prin adoptarea unei atitudini legionare!

Articol de Diana Dumitriu

Liderul delegatiei PSD din Parlamentul European, Catalin Ivan, solicita liderilor PDL sa se dezica de „atitudinile legionare” afisate de unii politicieni pe care ii promoveaza in viata politica si care urmaresc obtinerea unui loc in Parlamentul Romaniei. In acest sens, europarlamentarul face referire la declaratia lui Adrian Papahagi legata de ”o presedinta roma, lesbiana si atee” si la simpatiile legionare declarate ale lui Mihail Neamtu.

Devine din ce in ce mai evidenta atitudinea extremista si ingrijoratoare a echipei de tineri promovata de PDL. Declaratia recenta facuta de Adrian Papahagi dovedeste ca avem de-a face cu un om care intelege politica intr-un mod rasist si discriminatoriu. Si nu este singurul. Mihail Neamtu, un alt tanar promovat intens in politica de catre PDL, nu a negat niciodata simpatiile sale legionare. In 1995, acesta a publicat inclusiv un articol in revista neolegionara „Puncte cardinale”. Chiar si apelativul folosit de Mihai Razvan Ungureanu – acela de «camarad» – atunci cand i s-a adresat lui Mihail Neamtu aminteste de miscarea legionara. Dupa ce au ridicat minciuna, tupeul, incompetenta si coruptia la nivel de politica de stat, PDL se reinventeaza prin adoptarea unei atitudini de tip legionar. Sunt tendinte inacceptabile si ma declar sincer ingrijorat. Liderii PDL trebuie sa spuna clar daca aproba sau nu astfel de atitudini! Nu se pot prezenta in fata electoratului girand o serie politicieni cu tendintie anti-europene, discriminatorii si legionare”, subliniaza eurodeputatul social-democrat.

Catalin Ivan atrage atentia ca acest „comportament complet anti-european” se intinde la nivelul intregului PDL, dovada fiind declaratiile si atitudinile democrat-liberalilor afisate de-a lungul timpului.

„Nu pot sa nu observ ca aceste atitudini extremiste se intind la nivelul intregului PDL. Ungureanu ii ameninta pe oamenii inzapeziti pana la streasina casei ca el nu va plati lenea la nesfarsit. Traian Basescu le spunea oamenilor disperati, cu salarii taiate, sa nu stea degeaba si sa-si mai ia o slujba. Teodor Baconschi, avand functia de ministru de Externe, ii cataloga pe protestatarii din Piata Universitatii, pe cei satui de masurile de austeritate luate fara viziune, drept „mahala inepta””, sustine Catalin Ivan.

Foto: exclusivnews.ro

     
Tag-uri: Catalin Ivan, PSD, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii