A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716069976.4838.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cat costa o sticla de vin de lux
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-06-2011, ora 11:32

Cat costa o sticla de vin de lux

Articol de Cristian Amariei

In magazine, cel mai apreciat vin romanesc costa 800 de euro, iar pretul pentru o sticla de vin frantuzesc de lux sare de 1.300 de euro intr-un restaurant.

Pomerol Chateu Petrus, un vin frantuzesc, conduce clasamentul celor mai scumpe licori bahice, relateaza Evenimentul Zilei.

Top cinci al celor mai pretentioase vinuri este ocupat in exclusivitate de cele provenind din podgoriile fratuzesti.

Dintre vinurile romanesti, insa, cel mai pretuit in magazine este un Cabernet Sauvignon Murfatlar din 1937, rosu, demisec. Costa in jur de 800 de euro sticla.

Apoi, la 450 de euro, se poate alege intre un Rosu de Minis din 1944 sau un Chardonnay de Murfatlar din 1942.

"Vinul e ca omul, se naste, traieste si moare. Foarte vechi nu inseamna si foarte bun neaparat. Depinde foarte mult si de conditiile de pastrare. In general, pretabile pentru invechire sunt cele albe dulci si rosii, foarte bine facute", a explicat presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, expertul Sergiu Nedelea.

     
Tag-uri:

In magazine, cel mai apreciat vin romanesc costa 800 de euro, iar pretul pentru o sticla de vin frantuzesc de lux sare de 1.300 de euro intr-un restaurant.

,

Pomerol Chateu Petrus, un vin frantuzesc, conduce clasamentul celor mai scumpe licori bahice, relateaza Evenimentul Zilei.

Top cinci al celor mai pretentioase vinuri este ocupat in exclusivitate de cele provenind din podgoriile fratuzesti.

Dintre vinurile romanesti, insa, cel mai pretuit in magazine este un Cabernet Sauvignon Murfatlar din 1937, rosu, demisec. Costa in jur de 800 de euro sticla.

Apoi, la 450 de euro, se poate alege intre un Rosu de Minis din 1944 sau un Chardonnay de Murfatlar din 1942.

"Vinul e ca omul, se naste, traieste si moare. Foarte vechi nu inseamna si foarte bun neaparat. Depinde foarte mult si de conditiile de pastrare. In general, pretabile pentru invechire sunt cele albe dulci si rosii, foarte bine facute", a explicat presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, expertul Sergiu Nedelea

" title="Stiri despre

Pomerol Chateu Petrus, un vin frantuzesc, conduce clasamentul celor mai scumpe licori bahice, relateaza Evenimentul Zilei.

Top cinci al celor mai pretentioase vinuri este ocupat in exclusivitate de cele provenind din podgoriile fratuzesti.

Dintre vinurile romanesti, insa, cel mai pretuit in magazine este un Cabernet Sauvignon Murfatlar din 1937, rosu, demisec. Costa in jur de 800 de euro sticla.

Apoi, la 450 de euro, se poate alege intre un Rosu de Minis din 1944 sau un Chardonnay de Murfatlar din 1942.

"Vinul e ca omul, se naste, traieste si moare. Foarte vechi nu inseamna si foarte bun neaparat. Depinde foarte mult si de conditiile de pastrare. In general, pretabile pentru invechire sunt cele albe dulci si rosii, foarte bine facute", a explicat presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, expertul Sergiu Nedelea

">

Pomerol Chateu Petrus, un vin frantuzesc, conduce clasamentul celor mai scumpe licori bahice, relateaza Evenimentul Zilei.

Top cinci al celor mai pretentioase vinuri este ocupat in exclusivitate de cele provenind din podgoriile fratuzesti.

Dintre vinurile romanesti, insa, cel mai pretuit in magazine este un Cabernet Sauvignon Murfatlar din 1937, rosu, demisec. Costa in jur de 800 de euro sticla.

Apoi, la 450 de euro, se poate alege intre un Rosu de Minis din 1944 sau un Chardonnay de Murfatlar din 1942.

"Vinul e ca omul, se naste, traieste si moare. Foarte vechi nu inseamna si foarte bun neaparat. Depinde foarte mult si de conditiile de pastrare. In general, pretabile pentru invechire sunt cele albe dulci si rosii, foarte bine facute", a explicat presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, expertul Sergiu Nedelea

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii