In magazine, cel mai apreciat vin romanesc costa 800 de euro, iar pretul pentru o sticla de vin frantuzesc de lux sare de 1.300 de euro intr-un restaurant.
Pomerol Chateu Petrus, un vin frantuzesc, conduce clasamentul celor mai scumpe licori bahice, relateaza Evenimentul Zilei.
Top cinci al celor mai pretentioase vinuri este ocupat in exclusivitate de cele provenind din podgoriile fratuzesti.
Dintre vinurile romanesti, insa, cel mai pretuit in magazine este un Cabernet Sauvignon Murfatlar din 1937, rosu, demisec. Costa in jur de 800 de euro sticla.
Apoi, la 450 de euro, se poate alege intre un Rosu de Minis din 1944 sau un Chardonnay de Murfatlar din 1942.
"Vinul e ca omul, se naste, traieste si moare. Foarte vechi nu inseamna si foarte bun neaparat. Depinde foarte mult si de conditiile de pastrare. In general, pretabile pentru invechire sunt cele albe dulci si rosii, foarte bine facute", a explicat presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, expertul Sergiu Nedelea.
Tag-uri:
In magazine, cel mai apreciat vin romanesc costa 800 de euro, iar pretul pentru o sticla de vin frantuzesc de lux sare de 1.300 de euro intr-un restaurant.
,
Pomerol Chateu Petrus, un vin frantuzesc, conduce clasamentul celor mai scumpe licori bahice, relateaza Evenimentul Zilei.
Top cinci al celor mai pretentioase vinuri este ocupat in exclusivitate de cele provenind din podgoriile fratuzesti.
Dintre vinurile romanesti, insa, cel mai pretuit in magazine este un Cabernet Sauvignon Murfatlar din 1937, rosu, demisec. Costa in jur de 800 de euro sticla.
Apoi, la 450 de euro, se poate alege intre un Rosu de Minis din 1944 sau un Chardonnay de Murfatlar din 1942.
"Vinul e ca omul, se naste, traieste si moare. Foarte vechi nu inseamna si foarte bun neaparat. Depinde foarte mult si de conditiile de pastrare. In general, pretabile pentru invechire sunt cele albe dulci si rosii, foarte bine facute", a explicat presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, expertul Sergiu Nedelea.
" title="Stiri despre
Pomerol Chateu Petrus, un vin frantuzesc, conduce clasamentul celor mai scumpe licori bahice, relateaza Evenimentul Zilei.
Top cinci al celor mai pretentioase vinuri este ocupat in exclusivitate de cele provenind din podgoriile fratuzesti.
Dintre vinurile romanesti, insa, cel mai pretuit in magazine este un Cabernet Sauvignon Murfatlar din 1937, rosu, demisec. Costa in jur de 800 de euro sticla.
Apoi, la 450 de euro, se poate alege intre un Rosu de Minis din 1944 sau un Chardonnay de Murfatlar din 1942.
"Vinul e ca omul, se naste, traieste si moare. Foarte vechi nu inseamna si foarte bun neaparat. Depinde foarte mult si de conditiile de pastrare. In general, pretabile pentru invechire sunt cele albe dulci si rosii, foarte bine facute", a explicat presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, expertul Sergiu Nedelea.
">
Pomerol Chateu Petrus, un vin frantuzesc, conduce clasamentul celor mai scumpe licori bahice, relateaza Evenimentul Zilei.
Top cinci al celor mai pretentioase vinuri este ocupat in exclusivitate de cele provenind din podgoriile fratuzesti.
Dintre vinurile romanesti, insa, cel mai pretuit in magazine este un Cabernet Sauvignon Murfatlar din 1937, rosu, demisec. Costa in jur de 800 de euro sticla.
Apoi, la 450 de euro, se poate alege intre un Rosu de Minis din 1944 sau un Chardonnay de Murfatlar din 1942.
"Vinul e ca omul, se naste, traieste si moare. Foarte vechi nu inseamna si foarte bun neaparat. Depinde foarte mult si de conditiile de pastrare. In general, pretabile pentru invechire sunt cele albe dulci si rosii, foarte bine facute", a explicat presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, expertul Sergiu Nedelea.