A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716114345.2176.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Castigatorul World Press Photo expune la UAIC Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-11-2013, ora 14:57

Castigatorul World Press Photo expune la UAIC Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Ambasada Republicii Polone la Bucuresti prezinta in perioada de 14 – 27 noiembrie 2013 expozitia de fotografii aeriene “Zbor deasupra Poloniei”. Fotografiile realizate de artistul polonez Kacper Kowalski vor fi expuse in spatiul expozitional la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, in Sala Pasilor Pierduti.

Inaugurarea expozitiei va avea loc in data de 14 noiembrie, la ora 13:30, in Sala Pasilor Pierduti.

Kacper Kowalski castigator al Premiului World Press Photo 2009, s-a nascut in 1977 la Gdansk, Polonia. Absolvent de arhitectura, ca fotograf se specializeaza in fotografia aeriana. Fiind atat fotograf, cat si pilot, are un control unic asupra fiecarui cadru, fiind astfel capabil sa imortalizeze medii natural extraordinare si peisaje urbane inaccesibile in mod obisnuit.

Expozitia se compune din fotografii color, de format mare, reprezentand peisaje din Polonia, care au fost executate de autor din parapanta, de la o inaltime de 150 de metri si au mai fost expuse in Praga, Budapesta, Bucuresti si Timisoara.

Pentru fotografiile sale, Kacper Kowalski a obtinut numeroase premii si mentiuni de onoare, inclusiv World Press Photo, Nikon 74th Anniversary Award, Grand Press Photo, National Geographic, Sony Worlds Photography Award, Pilsner Urquell International Photography Award (IPA), POYi. Kacper Kowalski este reprezentant de catre agentia Panos Pictures.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii