ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
30-12-2012, ora 17:14

Casa de Asigurari de Sanatate a Ministerului Transporturilor va fi transferata la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate

Articol de Diana Dumitriu

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu vrea sa scape de gaurile negre din sistem. El va transfera Casa de Asigurari de Sanatate a Ministerului la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate. Odata cu acest transfer va fi facut un altul, trecerea spitalelor CFR in subordinea primariilor si Consiliilor Judetene.

Singurele exceptii vor fi Spitalele CFR din Bucuresti. Acestea vor ramane in subordinea Ministerului Transporturilor pentru ca desfiintarea lor sa nu puna in pericol proiectele cu finantare europeana aflate in derulare.

Nu a putut nimeni sa-mi explice de ce Ministerul are nevoie de o Casa de Sanatate. Am vorbit deja cu premierul si a fost de acord ca in cel mai scurt timp sa transferam casa de sanatate la Casa Nationala de Sanatate iar toate spitalele sa le transferam catre consilii judetene, primarii sau catre Ministerul Sanatatii. S-ar putea sa fie doua exceptii pentru spitalele din Bucuresti. La cele doua spitale exista niste finantari europene si nu sunt convins ca voi gasi modalitatea de a le transfera cu tot cu aceste proiecte. Daca vom fi pusi in situatia de a risca pierderea proiectelor, evident ca le vom pastra la minister pana cand se finalizeaza proiectele. Voi discuta si cu oficialii europeni pentru a le transfera cu totul, asa mi se pare corect”, a spus ministrul Transporturilor Relu Fenechiu, care este si liderul filialei judetene a PNL.

foto: RTV.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (6)  
mirela,  16.01.2013 16:53

RELU FENECHIU VREA SA SCAPE DE ORICE PROBLEMA LA MIN TRANSPORTURILOR. DE CE NU DESFIINTEAZA MINISTERUL CU TOTUL SI EL FENECHIU SA AIBA FUNCTIA DE MINISTRU AL FOSTULUI MINISTER AL TRANSPORTURILOR!

   
SPARTAKUS,  15.01.2013 16:51

NU DISTRUGETI RETEAUA DE SPITALE CFR! NU DISTRUGETI CEEA CE FUNCTIONEAZA BINE!

   
MIRELA,  15.01.2013 16:47

DE CE CASA DE ASIGURARI DE SANATATE A MIN. TRANSPORTURILOR AR FI O GAURA NEAGRA??? CASA TRANSPORTURILOR NU ESTE FINANTATA DE MIN TRANSPORTURILOR, CI DE CNAS!

   
MIRELA,  15.01.2013 16:26

EXISTA INTERESE OCULTE ALE RECHINILOR IMOBILIARI LEGATE DE SPITALELE CFR?

   
NABUCODONOSOR,  10.01.2013 09:20

BASESCU A DAT SPITALELE MS LA AUTORITATILE LOCALE. FENECHIU ( PNL ) VREA SA DEA SPITALELE CFR LA AUTORITATILE LOCALE!!! NICI O DEOSEBIRE! TOTI SUNT O APA SI UN PAMANT!! SI ATUNCI DE CE SA MERGEM LA VOT? SA ALEGEM INTRE DRACUL SI MUMA-SA???

   
NICU,  10.01.2013 09:15

DE CE CASA DE ASIGURARI DE SANATATE A MIN. TRANSPORTURILOR AR FI O GAURA NEAGRA??? CASA TRANSPORTURILOR NU ESTE FINANTATA DE MIN TRANSPORTURILOR, CI DE CNAS! CASA TRANSPORTURILOR SI RETEAUA CFR TREBUIE SA EXISTE PENTRU ACELEASI MOTIVE PENTRU CARE EXISTA SI CASA DE SANATATE A ARMATEI

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii