ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-05-2015, ora 10:38

Casa „Share” merge mai departe. Tanarul care a construit o locuinta pentru sase copii parasiti de mama are un nou proiect

Articol de Cristian Amariei
Ajutorul sarmanilor vine de la cei cu inima mare. Incurajat de primul sau succes, tanarul din Iasi care a construit cu ajutorul prietenilor de pe Facebook o casa pentru sase copii parasiti de mama a inceput un nou proiect.

Acum vrea sa ridice o locuinta pentru o familie cu patru prunci, printre care si doi gemeni de patru luni. Tatal lor munceste in constructii, insa castiga putin.

In aceasta familie din localitatea Popricani sunt sase suflete: cei doi parinti, fetitele lor de 4 si 7 ani si doua gemene de doar 4 luni. Georgiana, mama copilelor, a crescut intr-un centru de plasament, dupa ce a fost abandonata. Si-a dorit mereu o casa a ei, dar era un vis prea mare. Doar ca Bogdan Tanasa, cel care a mai ajutat o familie acum trei luni, printr-un apel pe Facebook, a auzit si de cazul lor.

La trei luni de la terminarea primei locuinte, cunoscuta deja ca proiectul Casa Share, Bogdan Tanasa a cerut din nou pe Facebook sprijinul prietenilor.

"Vreau sa va asigur voua o casa si un acoperis deasupra capului si sa invatati bine, sa aveti voi baia voastra, sa faceti dus in fiecare zi, ca uite, te-ai murdarit de acuarele", ii spune Bogdan uneia dintre copile.

Cu un simplu share, mare cat o inima buna, Bogdan a reusit deja sa obtina gratuit o schita a viitoarei case si sa adune cateva materiale de constructii.

"Aici sunt nascut eu, in satul asta si m-am gandit ca trebuie sa dau si comunitatii care m-a crescut ceva inapoi . Si mai sunt si oameni de bine care m-au ajutat la Casa Share si vor sa ma ajute. M-as bucura sa fie un nebun ca mine in fiecare oras, sa creeze o emulatie, sa adune lumea, ca asta ne lipseste, daca ne unim putem face multe lucruri", a spus Bogdan Tanasa.

"Am ajutat si la prima casa si am zis ca trebuie sa ajut si aici. Recompensa mea e sa vad familiile fericite", a spus un voluntar.

Si, pentru ca lucrurile sa mearga mai repede, Bogdan a inceput sa caute voluntari chiar in sat. Iar oamenii au promis ca nu vor sta pe margine.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii