A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713593302.2213.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Casa Auto Iasi inaugureaza primul showroom Mercedes-Benz din Romania la noile standarde
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-10-2014, ora 16:03

Casa Auto Iasi inaugureaza primul showroom Mercedes-Benz din Romania la noile standarde

Articol de Madalina Irimia

La Iasi s-a lansat primul showroom Mercedes-Benz din Romania la noile standarde. Cu o suprafata de peste 600 de metri patrati, care permite expunerea de pana la 15 modele, noul showroom Mercedes-Benz este reorganizat pentru a fi si mai functional pentru clienti. Astfel, spatiile confortabile de discutie si asteptare, sunt dezvoltate intr-o nota Modern Luxury.

Zona de service, de 1200 de metri patrati este dotata cu aparatura moderna si organizata conform noilor standarde de calitate Mercedes-Benz, care optimizeaza procedurile de lucru pentru a oferi clientilor servicii de si mai buna calitate si timpi mai eficienti. Totodata noile standarde inseamna si oameni mai pregatiti prin scolarizari controlate de producatorul german pentru lucrarile electrice, de mecanica, tinichigerie si tot ce inseamna intretinerea si reparatia unui autovehicul Mercedes-Benz.

Noua Clasa C deschide un nou capitol in povestea de succes Mercedes-Benz şi stabileşte noi standarde in segmentul premium al clasei medii. Multe inovaţii tehnice şi detalii de interior subliniaza confortul revigorant şi sportivitatea rafinata ale limuzinei.

Construita dupa trei principii tehnologice - "Intelligent Drive", "Efficient Technology" si "Essence of Luxury" - noua clasa S extinde granitele tehnologiei auto catre zone neexplorate pana acum. Clasa S nu este un varf tehnologic de gama doar pentru Mercedes-Benz, acesta devine un nou reper al constructiei de autoturisme.

Modelul GLA este al patrulea model compact de noua generaţie Mercedes-Benz, care subliniaza aspiraţia producatorului german de a deveni lider in materie de performanţa in segmentul SUV compact premium.
   

 
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii