A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714044224.5406.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Casa Auto Iasi deschide cel mai nou showroom Jaguar - Land Rover din Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-10-2014, ora 17:36

Casa Auto Iasi deschide cel mai nou showroom Jaguar - Land Rover din Romania

Articol de Cristian Amariei

Cel mai nou showroom Jaguar - Land Rover din Romania este deschis la Iasi incepand din 28 octombrie, in Soseaua Pacurari nr. 177.

Spatiul foarte generos, de peste cinci sute de metri patrati, si amenajat modern poate expune pana la unsprezece vehicule ale legendarelor branduri britanice.

Din gama Jaguar se remarca supercarul F-Type, cu motorizari de pana la 510 cai putere, dar gama include deopotriva si limuzine confortabile, luxoase si, totodata, accesibile. Noua generatie Range Rover este deja recunoscuta datorita designului revolutionar si a celor mai noi tehnologii integrate pentru siguranta si performante de top. Range Rover Evoque este primul SUV cu cutie automata in noua trepte, noul Range Rover Sport vine cu o noua motorizare hybrid, iar noul Range Rover cu caroserie din aluminiu face furori in intreaga lume.

Cu ocazia lansarii, au fost invitati si prezenti la Iasi realizatorul de televiziune Roxana Ciuhulescu, in calitate de ambasador de brand si imagine a modeului Discovery4 in Romania, si Mihai Ivanescu, in calitate de Director General al importatorului oficial Jaguar - Land Rover din Romania.

     
Tag-uri: iasi, lansare, jaguar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii