A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714140156.1104.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Carti de identitate false ascunse in pantofi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
19-04-2012, ora 14:18

Carti de identitate false ascunse in pantofi

Articol de Cristian Amariei

In cadrul unei actiuni pentru combaterea migratiei ilegale, politistii de frontiera ieseni au descoperit, ascunse in pantofii a doi barbati din Republica Moldova care intentionau sa intre in Romania, trei carti de identitate romanesti false.

Barbatii au recunoscut ca intentionau sa ajunga ilegal in Spatiul Schengen, folosindu-se de documentele romanesti false.

Pe data de 18 aprilie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, impreuna cu politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, au desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii migratiei ilegale.

Astfel, in jurul orei 13.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetatenii din Republica Moldova: Alexandru L., Vadim G. si Ghenadii N., cu varste cuprinse intre 24 si 31 ani, pasageri intr-un autoturism marca Opel.

Avand suspiciuni cu privire la documentele prezentate la control de catre barbati si la scopul declarat pentru a intra in Romania, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice si controale amanuntite asupra celor trei cetateni.

In urma controlului, in pantofii a doua dintre persoane au fost descoperite trei carti de identitate romanesti ce s-au dovedit a fi false.

Din cercetari, a rezultat faptul ca unul dintre barbati Alexandru L. i-a ajutat pe Vadim G. si Ghenadii N. sa obtina cartile de identitate romanesti false, de care intentionau sa se foloseasca pentru a ajunge ilegal in Spatiul Schengen”, informeaza IJPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit lui Alexandru L. lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de migranti, ce urmeaza a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi in vederea luarii masurilor legale.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii