A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715650004.5377.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Carne de pui stricata, livrata Spitalului Judetean Suceava. Masina facea transport de alimente si spre unitati din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-04-2012, ora 14:03

Carne de pui stricata, livrata Spitalului Judetean Suceava. Masina facea transport de alimente si spre unitati din Iasi

Articol de Cristian Amariei

O firma din Bacau care livreaza carne Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Suceava a fost amendata, luni, cu 30.000 de lei pentru ca a alimentat unitatea spitaliceasca cu carne de pui decongelata, care era stricata si care a fost prezentata drept carne refrigerata, in termen de valabilitate.

Directorul DSVSA Suceava, Petrea Dulgheru, a declarat corespondentului ca, luni dimineata, angajatul SJU Suceava care a preluat produsele din carne de la firma cu care spitalul are contract a sesizat DSVSA intrucat avea suspiciuni privind calitatea carnii primite, informeaza mediafax.ro.

El a spus ca o echipa de la DSVSA Suceava a verificat sesizarea si a constatat ca firma a livrat pulpe de pui dezosate care insa fusesera decongelate si reetichetate ca si cum ar fi carne proaspata, refrigerata.

Acesta a mai precizat ca intreaga cantitate de carne, 290,5 kilograme, a fost sechestrata, iar firma bacauana amendata cu 30.000 de lei.

Directorul DSVSA a anuntat ca firma urmeaza sa fie monitorizata si a subliniat ca exista o practica a unor firme care importa carne congelata "de peste mari si tari" si care, inainte de expirare, este decongelata si vanduta drept carne refrigerata. Mai mult, masina cu care era transportata carnea nu respecta legislatia in vigoare intrucat pe jos, pe o folie din plastic, era o carcasa de porc, alaturi de lazi cu carne de pui si lazi cu branza si alte produse alimentare.

El a mentionat ca masina facea transport de alimente si spre unitati din Botosani si Iasi.

Foto: b1.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii