A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714060233.619.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cargo, Parazitii si Vita de Vie lanseaza "Zilele Prieteniei Bergenbier" la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-06-2013, ora 16:27

Cargo, Parazitii si Vita de Vie lanseaza "Zilele Prieteniei Bergenbier" la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Vara aceasta Bergenbier sarbatoreste prietenia! Pe 29 iunie, la Bucuresti, incep “Zilele Prieteniei”, o serie de evenimente unde vor concerta cele mai importante trupe din muzica romaneasca. Iar cum orice prietenie incepe cu un Bergenbier si apoi se da mai departe, concertele pornesc in forta la Bucuresti si vor trece prin Ploiesti, Iasi, Craiova si Constanta. E timpul ca artistii si fanii sa stea impreuna ca prietenii si sa ciocneasca o bere.

Cargo, Parazitii, Vita de Vie, Alternosfera, Suie Paparude, E.M.I.L., Robin And The Backstabbers, CTC, Margineanu & Band, Partizan, Nightlosers, Niste Baieti si The Mono Jacks vor canta cot la cot cu prietenii astfel incat vocea lor sa se faca auzita in toata Romania! Publicul va avea parte si de o surpriza in fiecare oras: doua trupe noi, formate din prieteni ai trupelor consacrate, vor concerta in fata a zeci de mii de oameni la “Zilele Prieteniei”.

Seria de evenimente Bergenbier “Zilele Prieteniei” va avea loc in cinci orase: Bucuresti (29-30 iunie), Ploiesti (6-7 iulie), Iasi (20-21 iulie), Craiova (3-4 august) si Constanta (16-17 august). Muzica buna si prietenia, aduse la un loc intr-un cadru spectaculos, plin de indicii din lumea contemporana a berii sunt ingredientele care vor face din “Zilele Prieteniei” cea mai buna destinatie de weekend pentru romani.

Ne-am hotarat ca cea mai frumoasa modalitate de a aduce spiritul prieteniei este printr-o serie de evenimente care a luat forma caravanei Zilele Prieteniei. Vrem sa stabilim o legatura mai “personala” cu oamenii, sa ii mobilizam sa raspandeasca in locurile pe unde trec acest spirit al prieteniei traite si impartasite”, a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Spiritul prieteniei va fi transmis la eveniment prin vocile artistilor, a caror misiune este sa dea viata, consistenta si autenticitate prieteniei promovate de Bergenbier, sa o scoata din contextul de comunicare de brand si sa arate ca ea exista in realitate si face viata prietenilor mai bogata si mai frumoasa. Bergenbier vorbeste despre prietenia profunda, cu valori, aceea care leaga puternic oamenii, dincolo de aspectele superficiale ale vietii de zi cu zi. Aceasta prietenie se bazeaza pe incredere si sinceritate si da nastere unor gesturi pe care fiecare dintre cei implicati le face catre prietenii lui.

     
Tag-uri: concert, Parazitii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii