A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715782051.2917.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Careu de (I)ASI. CSMS Iasi - Astra Giurgiu: 1-0
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-03-2015, ora 10:05

Careu de (I)ASI. CSMS Iasi - Astra Giurgiu: 1-0

Articol de Madalina Irimia
CSMS Iasi continua inceputul de an incredibil, obtinand a 4-a victorie consecutiva, 1-0 contra Astrei Giurgiu.

Duminica, peste 7000 de ieseni au sustinut echipa, dornici de un nou rezultat pozitiv, de aceasta data impotriva unei echipe care a reprezentat Romania in grupele Europa League in acest sezon, dupa o calificare in fata lui Olympique Lyon.

Antrenorul Nicolo Napoli a inceput partida cu un prim 11 format din:
Grahovac - Voicu, Mihalache, Plamada, Tiganasu - Ciucur, Mitic, Enescu, Badic - Onduku, Golubovic.

Oaspetii l-au "incalzit" e Grahovac in min. 9 cand Chitu a reluat cu capul, din apropiere, portarul iesean retinand fara probleme. Cea mai mare ocazie a reprizei i-a apartinut lui Mitic, in min. 33, jucatorul sarb reluand slab, cu latul de la marginea careului mic, pe directia portarului Astrei, Silviu Lung Jr. Repriza s-a inchiat cu ocazia lui Onduku, nigerianul fiind aproape de gol dupa centrarea deviata a lui Badic.

In actul secund, oaspetii au dictat tempo-ul printr-o dominare sterila care s-a concretizat in multe mingi centrate in careul iesean, rezolvate fara prea mari probleme de Grahovac. "Bomba" a fost detonata cu 15 minute inainte de final dupa un contraatac iesean purtat pe partea dreapta: Voicu reuseste o deviere de efect, cu capul, pe langa un adversar centreaza in careu, balonul trece de Onduku si ajunge la Badic, in mijlocul careului, inconjurat de 3 adversari. Ieseanul isi pastreaza calmul, preia exact si il "executa" cu un sut sec pe Silviu Lung Jr., 1-0!

Pe final, fundasii Ciuca si Markovic au securizat un rezultat extrem de important pentru CSMS Iasi care urca pana pe locul 10, aflandu-se acum la 4 puncte deasupra liniei ce delimiteaza "zona minata" a clasamentului.

Dupa completarea "careului de asi" cu a 4-a victorie consecutiva, de ce sa nu ne gandim la "chinta roiala"? Miercuri, 18 martie, de la ora 15:30, CSMS Iasi joaca in deplasare la Galati impotriva Otelului.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
PhyllisJap,  02.03.2017 20:59

wh0cd774555 cialis prices

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii