A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714098086.5574.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Caravana incubator107 porneste spre Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-01-2012, ora 11:16

Caravana incubator107 porneste spre Iasi

Articol de Madalina Irimia

Incubator107 era in 2011, locul in care oricine poate invata pe oricine orice, o mansarda in buricul Bucurestiului, la Hala Traian. incubator107 in 2012 este ideea ca ORIUNDE, oricine poate invata pe oricine orice. Caravana incubator107 porneste spre Iasi: ne cunoastem, ne curtam, ne decidem, te initiem si continuam impreuna.

Lasam poezia si-o spunem pe-aia dreapta – habar nu ai ce-i un incubator107. Hai sa te dumirim. Te luam pe sus, la Cafeneaua Acaju, in uichendul 21-22 ianuarie, sa experimentezi pe pielea ta. Te lasam paf cu un maraton de ateliere: inveti sa jonglezi, reciclezi creativ, improvizezi, faci origami si yoga acrobatica, gatim, dansam si cantam impreuna. Basca, concert Late Summer.

Incubator107 - l-ai vazut, l-ai placut, un concurs e de trecut! Daca ai un grup de prieteni sau un ONG si sunteti convinsi ca e nevoie de un incubator in Iasi, inscrie-te in concurs pana pe 24 februarie, doneaza 50 lei la pusculita pentru drumul lung si anevoios, completeaza oracolul caravanei si juriul ne cerne finalistii.

Proba de foc iti cere un maraton de ateliere! Pe 10-11 martie venim navala cu juriul peste tine, te iscodim, te hartuim si spunem tare: esti sau nu esti tu cel care?

Tu esti! Te initiem, te testam, te gazduim la noi, te punem la treaba, te punem la tabla, te aplaudam, ne bucuram, crestem, crestem, crestem. Nu-i de glumit, pe 1 aprilie esti gata de piuit!

Pe 7 aprilie lansezi singur singurel prima Nocturna incubator107. Pazea ca vine!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii