A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715553703.8059.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Caravana electorala Digi24 se pregateste de drum
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-05-2012, ora 16:05

Caravana electorala Digi24 se pregateste de drum

Articol de Alexandra Stefanescu

Digi24 se muta in strada, in intreaga tara, pe timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, din dorinta de a fi mai aproape de romani. In perioada 21 mai - 7 iunie Digi24, singura televiziune de stiri din Romania care emite full HD, in reteaua RCS&RDS, muta emisiunea “Jurnalul de Noapte” in teritoriu. Caravana Digi24 va fi prezenta in 13 orase pe parcursul a 3 saptamani, de luni pana vineri.

O redactie de stiri mobila, care este pretutindeni in Romania, va transmite in timp real tot ce conteaza pentru alegatori. “Alege la Digi24” si iti vom oferi informatia corecta, dezbaterea fara urlete si tipete, alegerea cea mai buna pentru a vota, in cunostinta de cauza, candidatii favoriti la alegerile locale din iunie 2012.

Intr-un reality-show jurnalistic fara precedent, totul se intampla in fata telespectatorilor care vor deveni astfel spectatori ai caravanei “Alege la Digi24”, condusa de Cosmin Prelipceanu, realizatorul “Jurnalului de Noapte”.

Transmitem direct din strada informatii complete, transparente, nealterate, fara dedesubturi. Vrem sa luam pulsul alegerilor locale din Romania prin implicarea noastra directa, fie ca este vorba despre dezbateri aprinse intre candidat si public, discursuri sau promisiuni de campanie, Digi24 va fi acolo. Vom pune intrebarile cheie, care sa deschida problemele electorale, intrebari pe care orice alegator si-ar dori sa le puna, dar nu are ocazia.

In caravana “Alege la Digi24” vorbim prin si pentru alegatori. Timp de 3 saptamani, “Jurnalul de Noapte” de la Digi24 va fi transmis din Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Sibiu, Brasov, Pitesti si Craiova.

De luni pana vineri principalii candidati vor fi invitati intr-un ministudio unde, alaturi de Cosmin Prelipceanu, vor dezbate problemele locale, obiectivele de campanie, platforma program propusa.

Traseul caravanei este: 21 mai Bucuresti; 22 mai Constanta; 23 mai Galati; 24 mai Iasi; 25 mai Targu Mures; 28 mai Cluj-Napoca; 29 mai Baia Mare; 30 mai Oradea; 31 mai Timisoara; 1 iunie Sibiu; 4 iunie Brasov; 5 iunie Pitesti; 6 iunie Craiova; 7 iunie Bucuresti.

In cei 2450 de kilometri batuti de Caravana „Alege la Digi24” de pe 21 mai pana pe 7 iunie in Romania, Digi24, prima televiziune de stiri care emite full HD din Romania in reteaua RCS&RDS, va fi alaturi de oamenii obisnuit i, de politicieni si de problemele lor.

Studioul Digi24 va fi amplasat in centrul orasului, intr-un cub de plexiglas inaltat la un metru de sol, fapt ce va asigura vizibilitate si deschidere pentru toti cei care-si doresc sa fie parte din demersul Digi24.

Din 21 mai, incepand din Bucuresti, Digi24 porneste in cautarea motivelor pentru care romanii vor sa voteze la alegerile locale din 2012. Care sunt nemultumirile lor? Care sunt problemele pe care vor sa le rezolve primarii si consiliile locale si judetene? Care este agenda alegerilor locale din 2012? Cel mai firesc mod de a afla aceste lucruri, dar si felul in care se raporteaza la ele candidatii alegerilor locale este sa mergem in tara, sa stam de vorba cu alegatorii si cu candidatii. „Jurnalul de Noapte”, prezentat de Cosmin Prelipceanu, se transforma in jurnal de campanie, o emisiune care va fi realizata in direct, in fiecare seara, la ora 20.00, din alt oras.

Telespectatorii Digi24 sunt invitati sa urmareasca, pas cu pas, caravana „Jurnalului de Noapte” si sa participe la dezbaterea „agenda cetateanului versus agenda candidatilor” pe cablu, in reteaua RCS&RDS, pe satelit, prin serviciul Digi, pe www.facebook.com/JurnaluldeNoapte si pe site-ul www.digi24.ro.

Foto: direct.digi24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii