A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716163610.3273.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Caravana Profilaxiei la Iasi. Peste 5400 de ieseni si-au facut gratuit consultatii stomatologice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-06-2014, ora 15:02

Caravana Profilaxiei la Iasi. Peste 5400 de ieseni si-au facut gratuit consultatii stomatologice

Articol de Cristian Amariei

In perioada 30-31 mai, la Iasi, s-a desfasurat cea de a VI-a editie a “Zilelor Profilaxiei Generale si Orale”. Initiativa apartine coordonatorului proiectului- prof.univ.dr. Norina Forna. Din proiect face parte si “Caravanei Profilaxiei”, care a adus, din nou, posibilitatea ca iesenii sa isi faca, in mod gratuit, consultatii stomatologice. De asemenea, in cadrul “Caravanei Profilaxiei” s-au oferit brosuri de educatie sanitara si produse de igiena orala. Punctele de lucru s-au aflat in cartierele Alexandru, Podu Ros, Copou, Nicolina, Tatarasi si zona Teatru National.

In acest an, un numar record de 5444 persoane din orasul Iasi au beneficiat de serviciile oferite cu ocazia “Caravanei Profilaxiei”, care a avut drept titlu generic Trecut, prezent si viitor in Profilaxia Generala si Orala. Participarea iesenilor la acest eveniment demonstreaza o preocupare accentuata pentru starea de igiena orala, rezultat posibil al campaniei de constientizare, desfasurata prin intermediul acestui eveniment, care are deja o vechime de sase ani. Proiectul, alaturi de evenimentele conexe, tinde sa devina traditie si sa obisnuiasca iesenii cu un gen interactiv de profilaxie si prevenire a infectiilor dentare.

Coordonatorul “Zilelor Profilaxiei Generale si Orale”, prof.univ.dr. Norina Forna despre constientizarea necesitatii unei igiene orale optime: Avem nevoie de astfel de initiative in domeniul igienei orale, tocmai pentru ca iesenii sa poata constientiza cit de stringenta devine o boala dentara daca nu este tratata la timp. Asadar, propunem, pentru al saselea an consecutiv, un mediu prietenos si comunicativ chiar in centrele de cartier ale orasului. Venim noi catre oameni si toate se intimpla gratuit, in virtutea unei adevarate profilaxii si educatii stomatologice.

Foto: asrro.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii