A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715396834.4518.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Caravana Prieteniei - invatare prin joc pentru elevi din doua scoli iesene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
13-11-2013, ora 12:15

Caravana Prieteniei - invatare prin joc pentru elevi din doua scoli iesene

Articol de Alexandra Stefanescu

Scoala Primara „Hansel und Gretel” Iasi si Scoala Generala „B. P. Hasdeu” Iasi au pus bazele unui parteneriat inedit in cadrul proiectului Caravana prieteniei, care se va desfasura pe parcursul intregului an scolar. Mai multi elevi de la cele doua scoli vor participa la activitati extrascolare si vor redescoperi importanta jocului in invatare.

Astfel, inceputul lunii noiembrie a adus o zi minunata atat pentru scolarii claselor primare de la Scoala Primara „Hansel und Gretel”, cat si pentru elevii din clasele a VI-a, a VII-a si a VIII-a de la Scoala Generala „B. P. Hasdeu” Iasi, care s-au intalnit si au desfasurat primele activitati din cadrul proiectului. Intalnirea a avut loc la Scoala Primara „Hansel und Gretel”.

Pentru inceput fiecare pitic si-a ales cate un prieten mai mare. Impreuna au aflat legenda Sfantului Martin, au invatat un cantec in limba germana si au construit felinare.

A urmat un joc distractiv pe echipe: „Fete amuzante” si cateva stafete vesele desfasurate in curtea scolii. Castigatorii au primit aplauze.

Activitatile s-au incheiat cu colorarea si decuparea unei zane desenate pe carton, cu par din hartie creponata.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii