ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-12-2014, ora 09:31

Captura record de tigari de contrabanda, facuta din intamplare

Articol de Cristian Amariei
O captura record de tigarete a fost facuta joi de politistii din Iasi. Peste 10 milioane de tigari de contrabanda au fost descoperite intr-o locuinta din Iasi, din intamplare, de pompierii solicitati sa stinga un incendiu.

Pompierii au ajuns la Visani, unde au gasit un incendiu la o casa cu un etaj construita intr-o zona retrasa, departe de alte locuinte. Dupa ce au stins flacarii, angajatii ISU au descoperit ca in casa se aflau nu mai putin de 300 de mii de pachete de tigari de contrabanda. Acestia au sesizat politia.

Anchetatorii au gasit marfa de contrabanda si intr-un camion si o duba parcate in curtea locuintei. La o prima estimare a politistilor ar fi vorba de peste 800 de mii de pachete de tigari, estimate la o valoare totala ce depaseste un milion si jumatate de euro.

La fata locului a sosit si proprietarul locuintei, un barbat de 67 de ani, care a sustinut ca inchiriase case si terenul fara forme legale unui cetatean din Republica Moldova. Cand a fost anuntat ca pe numele sau va fi intocmit dosar penal, proprietarul locuintei a lesinat si a fost transportat cu ambulanta la Spitalul de Urgente din Iasi.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii