A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715219393.0703.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Captura de droguri la Iasi: trei tineri au fost prinsi cu 3Kg de droguri la ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
28-09-2011, ora 16:30

Captura de droguri la Iasi: trei tineri au fost prinsi cu 3Kg de droguri la ei

Articol de Alexandra Stefanescu

In noaptea de 28 septembrie 2011, in jurul orelor 00:15, o patrula a politiei locale a retinut in zona Oancea un grup de tineri aveau asupra lor 3 kg de droguri.

Politistii locali s-au sesizat cu privire la un grup de tineri, care nu isi justificau prezenta la acea ora in zona.

Avand in vedere atitudinea persoanelor, lucratorii institutiei noaste au procedat la retinerea si legitimarea tinerilor, ocazie cu care au constatat ca se numesc Mihai P., de 20 ani, din municipiul Neamt, Alexandru F., de 22ani si Gabriel Alexandru B., de 21 ani, ambii domiciliati in judetul Vrancea.

Politistii locali au procedat si la efectuarea unui control corporal sumar si control al bagajelor, ocazie cu care au constatat faptul ca persoanele mentionate aveau asupra lor 3 kg de produs vegetal de culoare verde-oliv suspect de a fi drog de mare risc”, a declarat Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Tinerii mai detineau si trei filtre pentru confectionarea tigarilor artizanale, un briceag multifunctional, un spray paralizant si mai multe lame de catere, care prezentau urme de taiere a produsului vegetal.

Cei trei le-au explicat politistilor faptul ca sunt studenti in Iasi si doreau sa se intalneasca cu prietenii pentru a gasi cazare. Intrebati cu privire la produsele gasite in bagaje, acestia au declarat ca nu aveau cunostinta despre continul lor, fiind primite de la un prieten care le-a spus ca sunt articole de imbracaminte.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii